Eda Ece'den Alkışlanacak Hareket!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,777
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Yasak Elma'nın fenomenleşen karakteri 'Yıldız Argun'a hayat veren Eda Ece'den alkışlanacak hareket!

yasak-elma-nin-yildiz-i-eda-ece-sokakta-gordugu-12751914_1538_m.jpg

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yasak Elma'da canlandırdığı Yıldız Argun karakteri ile fenomenleşen Eda Ece, sergilediği örnek davranış ile gönülleri fethetti. Eda Ece, Etiler trafiğinde tanıştığı beraber kağıt toplayan Kader ve ailesini alışverişe götürerek mont aldı.

Eda Ece muhabirlerin "Bu tarz yardım projelerinde pek görmedik sizi, Etiler trafiğinde hiç beklemediğimiz yerde gördük." sözleri üzerine, "Bu tarz yardımlarım oluyor. Sosyal kuruluşlar yerine bu tarz şeyleri daha çok yapıyorum. Aslında gizli yaparım ama bu sefer bastınız beni." diye konuştu.

Kader ise, “Yardım istedim, bana mont aldı. Ailemle tanıştı. Taksici tuttu tekerimizin takılmasına yardım etti. Bana özel numarasını da verdi. ‘İhtiyacın olduğunda ara’ dedi. Eda ablaya çok teşekkür ederim.” diyerek duygularını dile getirdi.

Teker kırılmış diyince ilgilenmesi beni çok duygulandırdı, böyle insanların hala var olması çok güzel. Keşke herkes senin gibi olsa be Eda ♥

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy