Eda Ece 'Yetenek Sizsiniz' İle Ekranlara Geri Dönüyor! | NOW

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,701
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GowxqSPWwAAHGwM

Eda Ece 'Yetenek Sizsiniz' ile ekranlara geri dönüyor!

Son olarak 'Yasak Elma'da izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Eda Ece, 'Yetenek Sizsiniz'in NOW'da ekrana gelecek O3 Medya imzalı yeni sezonunda jüri koltuğuna oturacağı açıklanan ilk isim oldu.

Başvuruları başlayan ve yaz sezonunda izleyici ile buluşmaya hazırlanan program, NOW yayının hemen ardından Disney+ Türkiye'den de izlenebilecek.

Yetenek Sizsiniz, yakında NOW'da!

Program son sezonlarında çok düşük reytingler aldı TV8’de o nedenle başarılı olacağını düşünmüyorum. 2 reyting bandında gider diye düşünüyorum. Keşke Wipeout veya Fear Factor yapılsaydı.

• Aynen
Reactions: Emre Ozansoy
Yazın izleyeceğim 2.program (diğeri güven bana) bu program tutarsa wipeout fear factor da geri döner belki.

Program son sezonlarında çok düşük reytingler aldı TV8’de o nedenle başarılı olacağını düşünmüyorum. 2 reyting bandında gider diye düşünüyorum. Keşke Wipeout veya Fear Factor yapılsaydı.
Eda Eceli Wipeout komik olabilirdi. Asuman Krause ile olsa tadından yenmez ama Eda Ecede güzel taşırdı.

Seyircinin Yetenek Sizsiniz'in bu yeni versiyonuna ilgi gösterip göstermeyeceğini merak ediyorum.

Geçtiği kanal ve yeni yüzlerden dolayı merak edilebilir..
Ben bile ilk bölüme bakabilirim.

Tüm jüriye merak ediyorum.

Bu alana bir cevap yazın...