Ece Uslu Kizim Nerede Dizisinden Ayriliyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
"Kızım neredede olmamamın haklı sebepleri var. Avukatim basina aciklamasını yapti. Basinda çıkan haberler doğrudur. Keşke her şey başladıgı gibi güzel devam etseydi ama...Anlasmayı ben fesh ettim zaten... Açıklamalar yeterlidir artık bu konu kapanmıştır arkadaşlar. Sevgiyle kalın"

Ve bunu yazdi:

Kizim Nerede'yle ilgili sorulariniza cevap; bundan sonra dizide ben yokum...

ece-uslu-kizim-nerede.jpg

Kızım Nerede, birkaç bölüm sonra FİNAL yazısıyla ekranlara gelecektir. Size dizinin akıbetiyle ilgili bir kaç ipucu vereyim.
Bu Pazartesi 20.00'da yayınlanacak. Hemen arkasından 22.15'te Kurşun Bilal ekranlarda olacak. Sıralamalarda Kurşun Bilal daha yüksek reyting alır büyük ihtimal. :) Kızım Nerede 23.00'a, Kurşun Bilal 20.00'a kaydırılacak. Sonra ATV, uzun zamandır bu diziyi yayınlamıyor. Stoğunda 4-5 bölüm biriktirmiştir. 4-5 bölüm yayınlayacak. Sonra Kızım Nerede ?-Hafızalara kazınacak muhteşem final bölümüyle Pazartesi akşamı 22.45'te ATV'de. Dizi ATV'de izlenir. diye bir fragman göreceğiz. Ve elbette beklenen sonuç. İlk bölümüyle 8,4 ile başlayan dizi ATV'nin yanlış taktikleri yüzünden 2,1 reyting oranıyla ekranlara veda etti.

Evet, maalesef dizi yakinda bitecektir. Ya Ece Uslu'nun yerine baska birisi gelir, ama o düsük bir ihtimal. Keske hersey basladigi gibi güzel gitseydi. :(..

Elveda Kizim Nerede !