Ece Erken:Yanlış Anlaşılma Yok

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
Dün Ece Erken Twitter'dan 'Gülben Ergen'i sevmiyorum artık ve haklı sebeplerim var. Sevilmemeli... İnsanın kalbi güzel olsun kalbi... Sahtelerden Allah korusun bizi, hepimizi... Her şey beklenir, onlardan aman bizden uzak, Allah'a yakın' yazdı. Bu sözleri yazma sebebini ise 'Odamı Muhteşem Yüzyıl ekibinin Elidor çekimi için Meryem Uzerli ve diğer oyunculara verdim. Sadece bir saatliğine Gülben Ergen'in konuk odasını kullandım. Ve nelerle uğraşıyor yazık ki... Ece Erken'e verilmeyecek bu oda diye ekibine talimat veriyor. Kendi odası olsa haklı, yayın bitmiş ve konuk odası... Bu olay ilk değil ve canım sıkıldı, çok kırıldım, ayıpladım, olay budur...' iletisiyle açıklamıştı.

Ece Erken olayı bir de Süper Starlife ekibine anlattı.
ODAYA GİRMEM YASAKLANDI!

Ayakligazete.com'un haberine göre, Ece Erken, ortada bir yanlış anlaşılma olmadığını dile getirdi ve ekledi "Çok kırıldım, o sırada Twitter'a yazdım, siz de okudunuz. Ben sevenlerimle paylaşmak istedim. Böyle büyütüleceğini tahmin etmedim. Misafir odasıydı istediğim, Genel Müdür'e kadar aranmış oda mevzusu için. Twitter'ı birisiyle polemik yapmak için kullanmadım. Çok kırıldığım için yazdım. Her gün görüştüğüm insanların böyle bir şey yapması üzdü beni. Konuk odasını aldım, ertesi gün bana haber gönderildi 'Ece Erken bu odaya girmeyecek' diye. Ben odamın kimler tarafından kullandığımı bile bilmem. Yapımcısı Zeynep Hanım benim akrabam. Yalan olması mümkün değil. Herkes 'Alışmadın mı bu camia böyle diyor' da beni rahatsız eden yüzüme değil arkamdan söylenmesi. Yüzüme 'Canım benim ne haber?' deyip arkamdan oyunlar yapılması tuhaf. Twitter'dan yazdıklarımla kırgınlığımı dile getirdi. 'Sevmiyorum' dedim. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ancak saygı duymak zorunda, ben herkese saygı duyuyorum." Dedi