Ece Üner'in Yeni Programına Büyük Tepki!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,644
Puanı
1,061
images

Kanal D'nin yeni programı Ece Üner ile Susma daha ilk günden eleştirilerin hedefi oldu.

Yapımcılığını Bloom Medya'nın üstlendiği programın tanıtım fragmanında, kocası tarafından vahşice katledilen Emine Bulut'un kızının attığı çığlığın kullanılması sosyal medyada büyük tepki topladı. Pek çok Twitter kullanıcısı, reyting toplamak için böyle bir durumun kullanılmasına tepki gösterirken programın ilk bölümünün AB ve ABC1 gruplarında ilk 100 dışında kalması da dikkat çekti.

Ece Üner ile Susma, canlı yayınla hafta içi her gün 16.00'da Kanal D'de!

Prim kasmak için bunu da yapmazsınız be. Bir de insanlara umut olmak için çabalıyorsunuz sözde.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kadın başta açıklamasını yaptı. Çığlık Emine Bulut'un kızının çığlığı falan değilmiş. Ayrıca kadın o çığlığı da hayatındaki bir milat olduğu için kullandırmış tanıtımda. İsteyen açıklamasını detaylı olarak da dinleyebilir 5 dakika bile değil zaten. Evet bende dün yanlış olduğunu yazdım ama anlamadan dinlemeden sosyal medyada (Show'da spikerken söylediği şeylerin prim olduğunu düşünüp kadını art niyetli gördükleri için) az daha küfür bile edeceklermiş ki ondan beterleri bile var. Tabi belli bir kesim ağzıyla kuş tutsa art niyet arayacak da o açıklama bana gayet samimi geldi.

Bugün o linçleyen (bu hafif bile. :A) kitle bugün yanlış anlaşılma dense bambaşka sebepler bile çıkarır. Umarım şu açıklama boşa gitmez de kadını biraz da olsa anlayanlar çıkar.

insanları anlamak mümkün değil. ülkede ki çoğu şeye sessiz kalırlar böyle programlarda ki şeylere seslerini çıkarıp ülkeyi kurtardık sanırlar. Ece Üner bunun cevabını zaten vermişti bir şey demeye gerek kalmadı

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Şovmen Ece bakalım reyting için daha ne kadar alçalacaksın? Twitter yorumlarını iyi okuyup ezberle programda lazım olur. :)

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Konunun abartılığını düşünüyorum Kanal D de günlerdir tanıtımı dönürken dün başladığı gün tepki göstermek ne kadar doğru bilemedim ordaki amacın başka olduğunu düşünenenlerdenim

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Hahahah herkes de Ece Üner savunucusu olmuş. :F Dünyayı kurtardınız tebrikler. Sizin gibi düşünen insanların gazıyla bu kadar popüler oldu, şimdi de bu tarz programla ekmeğini yiyecek. Ne de olsa kaç sezondur bu format iyi izleniyor ve Ece Üner bundan geri kalmamalıydı. :A Yani o çığlık kimin olursa olsun tanıtıma koyup insanlardan trajedi uğruna reyting almaya çalışmak acizce bir düşünce. Ve evet ben fragmanı daha önce izlememiştim dün sabah Güneşin Kızları tekrarı yayınlanırken sürekli yayınlayınca fark ettim. Siz savunmaya devam edin. :A

Bu kadının samimi olmadığını hep düşünüyordum ama “kadın duyarı kastıktan sonra bir kadını kalçasından eleştirdiği” gün emin olmuştum. Kim Kardashian'a eleştirini başka şekilde yapabilirsin kardeşim ama sen sosyal medyada gündem olmak için oradan eleştirmeyi seçtin. :A Neyse ki reytingleri kötü gelmiş çok uzun süreceğini zannetmiyorum.

Hahahah herkes de Ece Üner savunucusu olmuş. :F Dünyayı kurtardınız tebrikler. Sizin gibi düşünen insanların gazıyla bu kadar popüler oldu, şimdi de bu tarz programla ekmeğini yiyecek. Ne de olsa kaç sezondur bu format iyi izleniyor ve Ece Üner bundan geri kalmamalıydı. :A Yani o çığlık kimin olursa olsun tanıtıma koyup insanlardan trajedi uğruna reyting almaya çalışmak acizce bir düşünce. Ve evet ben fragmanı daha önce izlememiştim dün sabah Güneşin Kızları tekrarı yayınlanırken sürekli yayınlayınca fark ettim. Siz savunmaya devam edin. :A

Bu kadının samimi olmadığını hep düşünüyordum ama “kadın duyarı kastıktan sonra bir kadını kalçasından eleştirdiği” gün emin olmuştum. Kim Kardashian'a eleştirini başka şekilde yapabilirsin kardeşim ama sen sosyal medyada gündem olmak için oradan eleştirmeyi seçtin. :A Neyse ki reytingleri kötü gelmiş çok uzun süreceğini zannetmiyorum.
Nigar Kanlı'nın tokadını yiyince aklı başına gelir. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür