Ece Üner'den Kadına Şiddet İle İlgili Çağrı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,795
Reaksiyon puanı
56,997
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Show TV'nin sevilen haber sunucusu Ece Üner, evde geçirdiğimiz bugünlerde artan kadına şiddet konusu ile dikkatleri üzerine çekti!

171020190100272932142.jpg


Bülten içerisinde yaptığı konuşmalar ile sık sık güdeme gelen Ece Üner, bugün haber bülteninde 'coronavirüs' nedeniyle evde geçirdiğimiz bugünlerde kadına ve çocuklara karşı artan şiddet konusu ile dikkatleri üzerine çetki.

Başarılı sunucu Ece Üner, bültende "Bir ülkede kadın ve çocuklar öldürülüyorsa o ülkenin geleceği de ölüyor demektir! Onun için biz Show TV ailesi olarak bir kez daha çağrı yapmak istiyoruz. Belli ki bir çok kadın ve çocuğun aynı evin içinde sosyal mesafe koyması imkansız ama aynı şekilde devletin de kadın ve çocukların yaşam hakkına sosyal mesafe koyması imkansız. Sokağa çıkma yasağı süresincede şiddete uğrayanların bakanlığın Alo 183 sosyal destek hattı, durum daha acilse şehirlerde Alo 155 polis imdat hattı, köylerde Alo 156 jandarma imdat hattını aramasını rica ediyoruz. Komşu ihbar bildirimlerinin önemini de bir kez daha hatırlatmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 
  • Beğendim
  • Harika
Reactions: Aserat and mrt-06