Sana örgü örmemekler yakışırBak sen nasılda analiz edermiş evet örgü örerdim ama bıraktım
Sana örgü örmemekler yakışırBak sen nasılda analiz edermiş evet örgü örerdim ama bıraktım
EvetDiyosunn
Ablasının sevdiği adam vardı yıllar önce ayrılmışlar çünkü sevdiği adam babalarının katili idi yıllar sonra gelip müjganı ve kendini öldürdü mehdide zeynebi kaçırdı arabasını parçaladı zeynep şikayetçi olunca hapisteydi burhanın babası mehdiyle uğraşıyor o bıçaklattırdı içerdeEvet
------
Mehti nin ablası niye öldü diğer kardeşlerinin niye kalbi durdu nenem izlediysen söyler misin@Angelica
Aboo 😱Ablasının sevdiği adam vardı yıllar önce ayrılmışlar çünkü sevdiği adam babalarının katili idi yıllar sonra gelip müjganı ve kendini öldürdü mehdide zeynebi kaçırdı arabasını parçaladı zeynep şikayetçi olunca hapisteydi burhanın babası mehdiyle uğraşıyor o bıçaklattırdı içerde
Tam sevdiğim karakter... Ama diziyi izlemiyorum maalesef.Özlem karakteri fena geliyor valla
Milattan önceki muhabbeti nasıl hatırlıyorsun ben unutmuştum.Uzun süredir kendisini göremiyorduk ekranlara dönmesine sevindim.Hatta Kırmızı Oda'da görmek isterdim.
@dreamy En Favori Güzel'de kendisine oy verdim diye bana demediğini bırakmamıştı yeri gelmişken çatlaması için tekrar hatırlatıyorum.
O kadar boş bir elemmiş ki aklımda kalmış demek ki.Milattan önceki muhabbeti nasıl hatırlıyorsun ben unutmuştum.
Hala güzel bulmuyorum bu arada.
Güzel bulmadığım için kör mü oldum şimdi de...O kadar boş bir elemmiş ki aklımda kalmış demek ki.
Hala körmüşsün bu arada.
Kimse 20-30 yaşındakilerle kıyaslamayı beklemiyor ama yaşına göre gayet güzel ve hoş.Güzel bulmadığım için kör mü oldum şimdi de...Kendisini sevdiğin için objektif bakamıyorsun.
Pompalamakta haklılar çünkü gayet güzel bir kadın.Kimse 20-30 yaşındakilerle kıyaslamayı beklemiyor ama yaşına göre gayet güzel ve hoş.Hande Erçel'in güzel diye pompalandığı bir ülkede bu kadına güzel dememek haksızlık olur.
Yine beni haklı çıkardın körsün işte.Pompalamakta haklılar çünkü gayet güzel bir kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?