Ebru Şancı Eski Sevgilisiyle Yaşadığı Komik Anısını Anlattı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Eski manken Ebru Şancı, katıldığı canlı yayında eski sevgilisi Saif Kaddafi'yle yaşadığı komik anısını anlattı
LİNÇ edilerek öldürülen eski Libya Lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Saif Kaddafi'nin eski sevgilisi Ebru Şancı, Libya'da yaşadığı ilginç anısını anlattı. 2. Sayfa programına konuk olan Şancı, anlattığı anılarıyla sunucuları ve ekran başındaki seyircileri güldürdü. Şancı yaşadıklarını şöyle anlattı: "Hava çok sıcak. Saif ne olur dışarıda çadırda yatalım dedim. Gecenin bir yarısı benim tuvaletim geldi. Kalktım karavana gittim, tek gözüm kapalı, karavan kilitli, camları zorladım açılmıyor. Düşündüm ne yapacağım diye. Benim küçüklüğümden beri devamlı gitmem lazım tuvalete. Girdim denize sabahın 5'inde yüzüyorum, adamlar bana bakıyor. Yattım 15 dakika sonra tekrar tuvaletim geldi. O sabah beş kere denize girdim. Neler çektim, öyle kolay sanıyorsunuz."

'Ağda bandıyla giderim'

Survivor'a gitmek istediğini de belirten Şancı, "Hayranlarım böyle bir kampanya başlatmışlar. Benim yanıma götüreceğim tek şey ağda bantlarım. Ben Ebru Şancı gibi gider Mahsun Kırmızıgül olarak geri dönerim. Annem bana hamileyken hep hayvanat bahçesine gitmiş maymunları izlemiş. Ben doğduğumda kıllı bir bebek çıkmış. Anneannemde bak maymunları izleyip ayva yersen böyle olur demiş. Neyse dua edelim yine öküze, ineğe bakmamış yine maymun daha iyi. Ama survivor'a gidenleri de anlamıyorum ki, almıyorlar mı? Kıl bu çıkar yani" şeklinde konuştu.

c136100.jpg