Ebru Şallı'nın Oğlu Hayatını Kaybetti!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,826
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Ebru Şallı'nın oğlu hayatını kaybetti!

1995 yılında Queen of Turkey yarışmasında birinci seçilen, ardından modellik ve sunuculuk yapmaya devam eden Ebru Şallı'nın 2002'nin yıllında evlendiği Harun Tan'dan olan oğlu Pars Tan hayatını kaybetti.

Lenfoma tedavisi gören 8 yaşındaki Pars, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Biz de Fav10.net ailesi olarak Pars Tan'a Allah'tan rahmet, Ebru Şallı ve ailesine baş sağlığı diliyoruz...

Son düzenleme:
Şok oldum durumunun bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum.. Allah rahmet eylesin, sabır versin ailesine...

Reactions: Emre Ozansoy
Daha çok küçücükmüş... Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, çok zor... Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin...

Çok çok zor... İyi de olsa kötü de olsa hiçbir insan evlat acısını hak etmez... Allah sabır versin en büyük acı.

Sözün bittiği yer... Bütün acılar zor, ama evlat acısı ayrı bir zor... Allah sabır versin Ebru Şallı'ya.

Mekanı cennet olsun...

Görünce şok oldum. Allah rahmet eylesin, Ebru hanıma da sabır versin. Çok çok üzücü... Çocuklar melekten farksızlar...

Reactions: Angelica
twiiterde okuyunca şok oldum ve çok üzüldüm bu konu sorulmuş ebru şallıya evet ama iyileşti iyi diyordu demek ki iyi değilmiş büyük sabırlar diliyorum ebruya..

Ah bee
Allah rahmet eylesin yavruya..

Rabbim kimseye evlat acısı ile sınamasın...

Allah sabırlar versin. Zaten melekti; cennette yerine gitti.