Ebru Özkan ve Cemal Hünal 'Paramparça' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
ebru-ozkan-1.jpeg
cemal-hunal.jpg

Star TV'in yeni dizisi Paramparça'nın iki yeni oyuncusu daha belli oldu.​

Kasım ayının ilk haftası ekrana gelecek olan yapımcılığını Endemol Türkiye'nin üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaşacağı Paramparça'ya, Asi, Seni Bana Yazmışlar ve Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam dizileri ve Issız Adam filminde yer alan Cemal Hünal ve Hanımın Çiftliği, Anneler ile Kızları ve Not Defteri dizisinde rol alan Ebru Özkan dahil oldu.​

Cevdet Mercan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Yıldız Tunç kaleme alıyor. Dizide tutkulu ama imkansız bir aşk hikayesi işlenecek.​

Özellikle Ebru Özkan yıkılır. Kadın çok iyi diziyede çok yakışır.:D Tutacakmı bakalım. Cemal'de iyidir.:D

Çok iyi oyuncular , diziden çok umutluyum güzel olacak hayırlı olsun. :)

Ha bilmiyordum afedersin ama büyük ihtimal kadının kocası kaçacak ya da öldürülecek emin olabilirsin :) İzleyici genelde kadının ihatine daha büyük tepki gösterdiği için bu sorun otomatikman ortadan kalkacak. Malesef erkeklerin yaptığı da kötü ama izleyici bunu heyecan olarak görüyor :) Bu arada umarım adamın karısını Ebru Özkan oynar, çok yakışacaktır :)
@Yiğitt @sürgünüm @xemrexxx @*YıldırıM* @cookies @FahriyEvcen Bakın kalbim temiz :F

Çok iyi isimler, Özellikle Ebru Özkan her role bürünüyor. Cemal Hünal'ı sevmesemde başarılı oyuncu hakkını yememek lazım.
Evet söylemiştin :) Nurgül varken Ebru yardımcı başrol olduğuna dua etsin, iyi dediysekte bir Nurgül'ün asla değil :) @-potterhead-

Ebru Özkan'ı severim. Anneler ve Kızları ile Not Defteri'nde beğenerek izlemiştim. Hatta Anneler ve Kızları isimli dizisi iyi oranlar alıyorken bitirilmişti de üzülmüştüm. Neyse , hayırlı olsun. Dizi çarşamba olacak gibi. Sil baştan tutmadı. Güzel Köylü cumartesiye gönderilir büyük ihtimal. @Yiğitt :)

Kadro güzelleşti baya bakalım napacak dizi :)

Ebru Özkan'ı severim. Anneler ve Kızları ile Not Defteri'nde beğenerek izlemiştim. Hatta Anneler ve Kızları isimli dizisi iyi oranlar alıyorken bitirilmişti de üzülmüştüm. Neyse , hayırlı olsun. Dizi çarşamba olacak gibi. Sil baştan tutmadı. Güzel Köylü cumartesiye gönderilir büyük ihtimal. @Yiğitt :)
O kadar dizinin karşısında 1. olan bir dizi Cumartesi'ye taşınamaz. Kanal risk alıp Cumartesi yayına sokabilir. Ya da yeni dizilerden biri tutmazsa onun yerine koyar artık... :)

Kadro oldukça iyi görünüyor. İki oyuncu da gayet iyi. Ebru Özkan'ı çok severim özellikle. Dizinin de tutacağını düşünüyorum, konu da fena değil çünkü. Hayırlı olsun... :)