Netflix Easy 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Artık ülkemizde de faaliyet gösteren online yayın platformu Netflix'te yepyeni bir dizi başladı.

Antoloji olma özeliği taşıyan komedi dizisi yarım saatlik 8 bölümden oluşuyor. Dizinin her bölümünde ünlü oyuncular konuk oluyor. Orlando Bloom, Malin Akerman, Gugu Mbatha-Raw, Aya Cash, Emily Ratajkowski bu isimlerden bazıları...

Diziyle ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

netflix-easy-pic.jpg

1x1

Netflix üyeliğimden izlediğim ilk yapım oldu. :D

Orlando Bloom ve Malin Akerman var dediler geldik ama ikisi de yoktu. :A Meğer her bölüm farklı konuklar varmış ve onlar da konukmuş. :)

Diziyi pek sevdiğim söylenemez. Cinsellik üzerine her bölüm farklı hikayeler anlatılacak herhalde. Zayıf bir başlangıç oldu ama 1-2 bölüm daha deneyeceğim. :)

Bu arada dizi daha bugün yayınlandı ama hem Türkçe altyazısı hem de Türkçe dublajı var. Netflix çalışıyor. :)

6/10

1x2

İlk bölümden daha güzeldi.

Bölümün başroldeki siyahi kıza daha önce de izlemiş gibiydim ama bulamadım.:A Her neyse sempatikti kız ve izlemesi güzeldi. Veganlık da ilginç bir konuydu. :)

Orlando Bloom ve Malin Akerman'ı görmeden bırakmak yok. Aya Cash, Gugu Mbatha, Emily Ratatajajqkqwkdli de var daha. :D

6+ /10

1x1

Netflix üyeliğimden izlediğim ilk yapım oldu. :D

Orlando Bloom ve Malin Akerman var dediler geldik ama ikisi de yoktu. :A Meğer her bölüm farklı konuklar varmış ve onlar da konukmuş. :)

Diziyi pek sevdiğim söylenemez. Cinsellik üzerine her bölüm farklı hikayeler anlatılacak herhalde. Zayıf bir başlangıç oldu ama 1-2 bölüm daha deneyeceğim. :)

Bu arada dizi daha bugün yayınlandı ama hem Türkçe altyazısı hem de Türkçe dublajı var. Netflix çalışıyor. :)

6/10
Youtube'da netflix lansmanı araştırırken gördüm fragmanı :X Fragmanı da iç açıcı değildi. Jenerik tarzı fragmanı herşeyi anlatıyordu :X

1x1

İlerleyen bölümlerde seks içerikli mevzulardan sıkılacağımı bilsem de güzel bir başlangıç bölümüydü. Ablanın gideri vardı, komşu fantazisi oldukça iyiydi.
f6caa6b0.x50.gif

7/10

1x2

Açılış bölümüne göre zayıf bir bölümdü.

Sokak ortasında öpüşen lezbiyen çiftin bizim ülkemizde de olabilitesini düşünürken, şort giydiği için yüzüne tekme yiyen hemşire aklıma gelince vazgeçtim. :)

6/10

1x3
Bölümde You're the Worst'tan Gretchen'ı görmek güzeldi.
fd27afd7.gif

Sahneye tam konsatre olamadığım için, kızlık zarı mı yırtmaya çalıyorlardı tam anlayamadım? :) Peki kızlık zarı bugüne kadar yırtılmadıysa nasıl hamile kaldı, kafamda deli sorular... Yok mu beni aydınlatacak bir jinekolog? :)
7/10

1x3

Aya Cash'i görmek çok güzeldi. Bu kadın öyle çok güzel falan değil ama tuhaf bir çekiciliği var izlemesi zevk. :):)

Yalnız bölüm için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Konusunu sevemedim ve pek konsantre şekilde de izlememiş olacağım ki @sürgünüm'ün dediği kısım hakkında fikrim yok. :A

6/10

1x4

Bölüm konusu fena değildi. Sonunda ne olacak diye büyük bir merakla izledim. :)

Dizinin her geçen bölüm süresi artmakta, önümüzdeki bölüm 30 dakikayı geçer herhalde. Neyse izlemeye devam. :)

7.5/10

Bölüm sonu için düşüncem: Gabriel eski sevgiliye git deyip kocasını tercih etmedi bence. Huyu suyu kocasıyla uyuşmuyor hala aklı eski sevgilisinde ama İspanyol çocuk güvenilir biri değil. Onu çoğu defa yarı yolda bırakmış; bölüm sonunda olduğu gibi. :)

1x5

Şimdiye kadar izlediğim en sıkıcı dizi bölümü olabilir. Bölümden aklımda kalan sarışın kızın giydiği pantyhose oldu. :A

5/10

Hazır top20'de görmüşken bende ekleme yapayımm

S01- B01/02

İlk bölüm sıkıcıydı :X 2 bölüm gençlerden oluştugu için daha akıcıydı ama miğde bulandırıcıydı. 2 bölümünde sona bağlama dertleri yok. Aha bu kadar yazabildik der gibiler:F

Atiştirmalık bir dizi gideri var. Aklıma geldikçe bakıcam:X @OzaN @sürgünüm @Yiğitt

İlk bölüm 6/10
2.bölüm 7/10

Hazır top20'de görmüşken bende ekleme yapayımm

S01- B01/02

İlk bölüm sıkıcıydı :X 2 bölüm gençlerden oluştugu için daha akıcıydı ama miğde bulandırıcıydı. 2 bölümünde sona bağlama dertleri yok. Aha bu kadar yazabildik der gibiler:F

Atiştirmalık bir dizi gideri var. Aklıma geldikçe bakıcam:X @OzaN @sürgünüm @Yiğitt

İlk bölüm 6/10
2.bölüm 7/10
Aynen tam atıştırmalık. :D Normalde 6 puan verdiğim diziye devam etmem ama bu az bölüm ve birbirinden bağımsız olduğundan akla estikçe izlenesi. :D

1x6

''Malin Akerman ve Orlando Bloom''lu bölüm diye yazılır "kimin eli kimin orasında belli değil" diye okunur. :)

7/10

1x4

Güzel bölüm sayılır. :D Yalnız @sürgünüm'ün beğenmediği bölümü bu sandım bunun neresi bu kadar kötü diye düşündüm bölüm boyunca. :A

Bölümdeki abla çok güzeldi de...

Ne işi var eski sevgilinin evin içinde. :(

Tam çocuk yapmaya çalıştıkları dönem, belki babasını yanlış bilecek çocuk. :(

Ayrıca dışarıda komşuların göreceği kocasıylayken mi aklına geldi? :(

6+ /10