10.bölümde seni sürprizler bekliyor hastanelik olabilirsin belki
Sen benim ilk göz ağrımsın elbette
@Çiğdem- duydunuzmu hanfendi yerinizi bilin şimdii
10.bölümde seni sürprizler bekliyor hastanelik olabilirsin belki
Sen benim ilk göz ağrımsın elbette
AŞKIN PEŞİNDEN'E SON 3 GÜN!
İLK BÖLÜMÜMÜZ CUMA 20.00'DE FAV10'DA!
Ekli dosyayı görüntüle 51485
@Çiğdem- @xemrexxx @destere @Bully @denizz19 @Forumdash @eskici @ozgur2113 @Forumdash @MayısKralı @vadikızı @Harunnn60 @Billy Kane @batuhankaralar @mrt-06 @cookies @DarkLeqenD @turkuazz @hayret bi şey @tolgab @Seviyor sevmiyor
Bu süslü şablonlarla kimseyi etkileyemezsinAŞKIN PEŞİNDEN'E SON 3 GÜN!
İLK BÖLÜMÜMÜZ CUMA 20.00'DE FAV10'DA!
Ekli dosyayı görüntüle 51485
@Çiğdem- @xemrexxx @destere @Bully @denizz19 @Forumdash @eskici @ozgur2113 @Forumdash @MayısKralı @vadikızı @Harunnn60 @Billy Kane @batuhankaralar @mrt-06 @cookies @DarkLeqenD @turkuazz @hayret bi şey @tolgab @Seviyor sevmiyor
Daha kaç defa söyleyeceğim onunla alakası olmadığını. Gerçi ne desem seni inandıramayacağım, bu yüzden 3 gün sonrasını beklemeni öneriyorum.
Zaten bunlarla değil, yazdığım bölümlerle etkileyeceğim herkesi.Bu süslü şablonlarla kimseyi etkileyemezsin
Birbirimizle şakalaşıyoruz, elbette ki benzerlikler olabilir ve karakterleri oluştururken esinlendiğim bazı diziler var; ama hamilelik olayı dışında No: 309 ile fazla alakası yok.Bu dönemde konu bulmak zor bu yüzden dizilerden esinlenebilriz @Aserat bence güzel bir dizi olacak merakla bekliyorum kim no 309 benzetiyorsa benzetsin ben benzetmiyorum sen hiçkimse nin dediğine bakma güzel olacak
Bana geldiAz önceki mesaja etiketlediklerimi bir de sen etiketler misin, bildirim gitmiyor olabilir.@denizz19
Şimdi pek bir şey demiyorum, ama bölümlere yeteri kadar yorum yapılmazsa kimseyi affetmem.Bana geldiBence bildirimle alakası yok insanlar izlemek istemiyor dizini hem Cuma günü en fazla Nolur Ayrılalım seyircisini çekebilirsin
Benim yarattığım sükseyi yakalaman zorŞimdi pek bir şey demiyorum, ama bölümlere yeteri kadar yorum yapılmazsa kimseyi affetmem.
İlk bölümde yakalayıp diğer bölümlerde sürdüremediğin sükseyi mi diyorsun?Benim yarattığım sükseyi yakalaman zor
Valla reytinglerimiz çok iyi gidiyor. İlk bölüm sinema tadındaydı o sebeple büyük sükse yarattı ondan sonrası havalara girmemek için dizi tadında yaptımİlk bölümde yakalayıp diğer bölümlerde sürdüremediğin sükseyi mi diyorsun?
Bizim sadece ilk bölümümüz değil, tüm bölümlerimiz sinema tadında.Valla reytinglerimiz çok iyi gidiyor. İlk bölüm sinema tadındaydı o sebeple büyük sükse yarattı ondan sonrası havalara girmemek için dizi tadında yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?