E Yapım'dan Yeni Dizi: 'Aşkın Peşinden'

Bu dönemde konu bulmak zor bu yüzden dizilerden esinlenebilriz @Aserat bence güzel bir dizi olacak merakla bekliyorum kim no 309 benzetiyorsa benzetsin ben benzetmiyorum sen hiçkimse nin dediğine bakma güzel olacak

Az önceki mesaja etiketlediklerimi bir de sen etiketler misin, bildirim gitmiyor olabilir.
@denizz19

Bu dönemde konu bulmak zor bu yüzden dizilerden esinlenebilriz @Aserat bence güzel bir dizi olacak merakla bekliyorum kim no 309 benzetiyorsa benzetsin ben benzetmiyorum sen hiçkimse nin dediğine bakma güzel olacak
Birbirimizle şakalaşıyoruz, elbette ki benzerlikler olabilir ve karakterleri oluştururken esinlendiğim bazı diziler var; ama hamilelik olayı dışında No: 309 ile fazla alakası yok.

Bana geldi
Bence bildirimle alakası yok insanlar izlemek istemiyor dizini hem Cuma günü en fazla Nolur Ayrılalım seyircisini çekebilirsin
Şimdi pek bir şey demiyorum, ama bölümlere yeteri kadar yorum yapılmazsa kimseyi affetmem.

Valla reytinglerimiz çok iyi gidiyor. İlk bölüm sinema tadındaydı o sebeple büyük sükse yarattı ondan sonrası havalara girmemek için dizi tadında yaptım
Bizim sadece ilk bölümümüz değil, tüm bölümlerimiz sinema tadında.