@denizz19 seni başrol yaptıda ne oldu ayoll kaçtın gittindiziyi yan rolden yine ben ayakta tutuyorum millet benim maceralarımı takip ediyor
İnternetim olmadığından öyle oldu yoksa burdayımm benn canımm
@denizz19 seni başrol yaptıda ne oldu ayoll kaçtın gittindiziyi yan rolden yine ben ayakta tutuyorum millet benim maceralarımı takip ediyor
Ayy atma be Jülide olarak çok fırıldaklar dönderiyor Melek@denizz19 seni başrol yaptıda ne oldu ayoll kaçtın gittindiziyi yan rolden yine ben ayakta tutuyorum millet benim maceralarımı takip ediyor
Ayy atma be Jülide olarak çok fırıldaklar dönderiyor Melek
kimsenin onun takdığı yok beee yine senryoyu ben toparladım senin başrollerin kaçıp gitti bana dua etAyy atma be Jülide olarak çok fırıldaklar dönderiyor Melek
kimsenin onun takdığı yok beee yine senryoyu ben toparladım senin başrollerin kaçıp gitti bana dua et
Bu hafta mesela Jülide bayağı etkin olacakkimsenin onun takdığı yok beee yine senryoyu ben toparladım senin başrollerin kaçıp gitti bana dua et
Sen ne bakıyorsun o şeker pancarına yaHadi ordan beee kim takmıyormuş beni @denizz19 ne diyo bu cadııı
Bu hafta mesela Jülide bayağı etkin olacak
Sen ne bakıyorsun o şeker pancarına ya
dizini benim maceralarım için izliyor millet juride inadıyla sonunu hazırlama benden devam et dizini kurtaran oyuncuyada biraz kıymetini bilBu hafta mesela Jülide bayağı etkin olacak
Bu hafta mesela Jülide bayağı etkin olacak
Benim dizimin konusunda başka dizinin reklamı yapılıyor resmen, olaya gel.şeker pancarına bakmayalım tabii yiyelim
Jüride değil Jülide odizini benim maceralarım için izliyor millet juride inadıyla sonunu hazırlama benden devam et dizini kurtaran oyuncuyada biraz kıymetini bil
dizini benim maceralarım için izliyor millet juride inadıyla sonunu hazırlama benden devam et dizini kurtaran oyuncuyada biraz kıymetini bil
İşte fark-ı LacivertBenim dizimin konusunda başka dizinin reklamı yapılıyor resmen, olaya gel.
Nasıl olsa benim dizim toz yutturacak, bu yüzden içim rahat.İşte fark-ı Lacivert
aaa pise bak senden neyim eksik tüm entirika bende sende hiç birşey yok
BAŞROLUN DAHA SON BÖLÜMÜ OKUMAMIŞ AYOLL ABLASIYKEN ANNESİ OLUYORUM FALAN DİZİ BENİM ETRAFIMDA DÖNÜYOR ŞUANİşte fark-ı Lacivert
BAŞROLUN DAHA SON BÖLÜMÜ OKUMAMIŞ AYOLL ABLASIYKEN ANNESİ OLUYORUM FALAN DİZİ BENİM ETRAFIMDA DÖNÜYOR ŞUAN
MİLLET BENİM HİKAYEMİ MERAK EDİYOR NELER ÇEVİRDİĞİMİ MERAK EDİYOR
Senin dizin en fazla toz olabilirNasıl olsa benim dizim toz yutturacak, bu yüzden içim rahat.
Başroller diziyi bizzat yaşadılar zaten okumasalar da olur ama er ya da geç okuyorlarBAŞROLUN DAHA SON BÖLÜMÜ OKUMAMIŞ AYOLL ABLASIYKEN ANNESİ OLUYORUM FALAN DİZİ BENİM ETRAFIMDA DÖNÜYOR ŞUAN
MİLLET BENİM HİKAYEMİ MERAK EDİYOR NELER ÇEVİRDİĞİMİ MERAK EDİYOR
Senin dizin en fazla toz olabilir
Başroller diziyi bizzat yaşadılar zaten okumasalar da olur ama er ya da geç okuyorlar
sen benim hikayeme çeşitlilik katarak devam et ayollSenin dizin en fazla toz olabilir
Başroller diziyi bizzat yaşadılar zaten okumasalar da olur ama er ya da geç okuyorlar
sen benim hikayeme çeşitlilik katarak devam et ayoll
10.bölümde seni sürprizler bekliyor hastanelik olabilirsin belkisen benim hikayeme çeşitlilik katarak devam et ayoll
Sen benim ilk göz ağrımsın elbette@denizz19 şu kızı dinleme deniz başrol benim ben ön planda olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?