E Yapım'dan Yeni Dizi: 'Aşkın Peşinden'

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
85,415
Reaksiyon puanı
64,093
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
'Aşkın Alfabesi', 'Aserat ile Forumun İçinden', 'Sevgi Çiçeği' ve 'Umutsuz Adam' gibi yapımlarda imzası bulunan E Yapım'dan yeni sezon için iddialı bir romantik komedi projesi geliyor. Yakında ilk bölümüyle ekrana gelecek olan 'Aşkın Peşinden'de komedi ve aşk bir arada olacak.

GENEL KONU:
Çiğdem 30 yaşında genç bir kadındır. Üvey annesiyle büyümüş, hayatında pek dikiş tutturamamış, girdiği işlerden sürekli kovulmuştur. Günlerden birinde garsonluk yaptığı restoranttan kovulur ve kafasını dağıtmak için gittiği barda Emre isimli bir pop sanatçısıyla tanışır. İkisi de kısa sürede birbirine ilgi duymaya başlar ve o günün gecesi sürpriz bir kaçamakla sonlanır. Ancak Emre o geceden sonra Çiğdem'i terk eder.

Aradan 2 ay geçtikten sonra Çiğdem sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrenir. Bu onun için çok büyük bir yıkım olur ve hemen Emre'nin peşine düşer. Onu bulduğunda ise başka bir kadınla evlenmek üzere olduğunu ve ailesiyle birlikte düğün hazırlıklarına başladığını öğrenir. Ancak Çiğdem hemen pes etme niyetinde değildir ve bir şekilde aileye sızıp kendini kabul ettirmeye çalışacaktır.

Not: Karakter bilgileri de yakında sizlerle paylaşılacak.

Aşkın Peşinden, yakında Fav10'da başlıyor!
 
No:309 un konusu 😱 @EFE UYSAL

@Aserat Kore dizilerinde oluyor genellikle bu konu, başarılar dizinde :A
No: 309 bu :A

Lale olmuş @Çiğdem- , Onur da @xemrexxx olmuş :A

Şöyle Özgür adından bir karakter olursa iyi olur :A @Aserat
@Aserat No:309'un birebir aynısı bu :F
Merakla bekliyoruz :D karakterler tanidik geldi biraz :A
Temin ediyorum ki No: 309 ile hiçbir alakası yok. Konular benzeyebilir, ama olacak o kadarı. Zaten uyarlasam bile izlediğim diziyi uyarlarım herhalde, onunla ne işim olsun? Ayrıca dizi başladığı zaman desteklerinizi de bekliyorum. :A
 
Bu konu sanki ilk defa o dizide mi işlendi, bunda da olsun işte. Hem klişe olmayan konu bulduğumuzda da tutmuyor, biz de forumun zevklerine hitap etmek zorundayız. :A
Karakterlerden birinin adı Özgür olursa severek okurum :A
Dizi hazırlıkları var :A Konservatuvar öğrencisi Özgür :A
İnşallah seneye olurum :Z :A Sen yazsana şöyle Doktor gibi güzel işler :A