'Eşref Rüya' Kadrosuna İki Sürpriz İsim! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,418
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Gn_9dtYW0AAfEYr

Kanal D'nin Tims&B Productions imzalı yeni dizisi 'Eşref Rüya' kadrosuna iki sürpriz isim!

Yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar'ın oturduğu, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir'i paylaştığı dizinin kadrosuna Hüseyin Soysalan ile Neslihan Arslan dahil oldu.

Soysalan, yayınlanan son bölümde intihar eden İzzet'in babası Nusret Ağa karakteriyle izleyici karşısına çıkarken Arslan ise İzzet'in kardeşi Nimet karakterine hayat verecek.

Gn_9iLQX0AAvzDQ

Eşref Rüya, yeni bölümüyle çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

• Beğendim
Reactions: Dante and Angelica
Neslihan Arslan inşallah bu sefer tutturur, kadının İstanbullu Gelin'den sonra yüzü gülmedi :A

oh bee , cok sevindim . ozellikle ,izledigim bir dizi de ,
huseyin soysalan'i izleyecek olmak ayri bir keyif olacak.

oyunculugunu cok basariili buldugum usta isme ve diger gelen degerli oyuncumuza bu vesile ile esref ruya dizisine hos geldiniz diyorum .

Hüseyin Soysalan’ı en son Ben Bu Cihana Sığmazam’da izledim. İyi takviye olmuş.

• Beğendim
Reactions: Dante
Hüseyin Soysalan’ı en son Ben Bu Cihana Sığmazam’da izledim. İyi takviye olmuş.
bir geldi pir geldi .
-nusret aga rolunu- daha ilk sahnesin den beni izlemede kalin ,der gibi, saglam bir sekansla girisgah yapti.. bolum boyu da yer aldigi sahnelerde aurasi ve ustaligiyla resmen sahneleri yukari cikardi .

dizinin basliginda 3.bolume dair yazdigim mesajda, bu durumu ozellikle belirttim. bolumun en etkili ,adrenalinli,diyaloglarin oldugu one cikan yerlerde
huseyin soysalan tecrubesi,ustaligi ve kalitesinin izleri vardi.
^bu bolum kanimca senaristin ince kaleminden bi nevi > kendisine, diziye bir hos geldin tadinda dolu dolu bir yazilimdi . velhasil ,3.bolumun bana gore aktor basrol performansini cagatay ile beraber sirtladilar. sonraki bolumlerde de umarim dizi de suresi fazla olur .

tum bunlar goreceli elbette .

• Beğendim
Reactions: Bully