Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
fragman da net olmayan ucu acik yerler var . bu yonden gizemli buldum. bir yeri net buldum ; esref yonundenyaralandiktan sonra iyilestirenin nisan/ruya'nin oldugunu belirtmesi .diziye , oynadigi dizi sona eren usta oyuncu ugur yucel ,hatta erkan kolcak gibi isimler katilsa cok guzel olur .olgun toker'in dizisi devam ediyor, yoksa , o da dizi de demet'in kankasi olabilirdi (hayat sarkisi dizisinde burcu biricik'le yazilan etkileyici tarz , burada demet'le yapilabilirdi ,bence) .neyse. bolumu beklemedeyiz .
fragman da net olmayan ucu acik yerler var . bu yonden gizemli buldum. bir yeri net buldum ; esref yonunden
yaralandiktan sonra iyilestirenin nisan/ruya'nin oldugunu belirtmesi .
diziye , oynadigi dizi sona eren usta oyuncu ugur yucel ,hatta erkan kolcak gibi isimler katilsa cok guzel olur .
olgun toker'in dizisi devam ediyor, yoksa , o da dizi de demet'in kankasi olabilirdi (hayat sarkisi dizisinde burcu biricik'le yazilan etkileyici tarz , burada demet'le yapilabilirdi ,bence) .
neyse. bolumu beklemedeyiz .