Kanal D Eşref Rüya - Dizi Yorumları

Dizinin illa bölümüne bakıp sonra bu sezonki ilk bölüme (14. bölüm) atlarsam nasıl olur @Bully ?

İlk 15 dakika sıkıcı ilerliyor

------

Yalnız daha ilk bölümde Eşref’in bu güncel haliyle erken ölümünü bilmek pek hoş olmadı
tüm izleme hevesimi yok etti

Kesin o kızda ölecek Eşref’ten önce finalde.

Reactions: 12.Adam and Bully
Aslında sen azmedersen tüm bölümleri bitirirsin zaten çok bir şey yok ama ilk bölümden sonra ikinci sezona atlarsan da anlarsın yani nolcak
Zehir gibisin sen

Dizi sonradan açılıyor. Annem mafya izlemez ama bunu çok sevdi.

Dediğin mevzu biraz heves kaçırıyor ama belki öyle de olmaz
Neler değişiyor Türk dizilerinde

Şu paylaşımı atacaktım tam konuya
Son bölümden. İyi malzeme çıkar bundan sosyal medyaya

https://twitter.com/x/status/1973462241904382104

Reactions: 12.Adam and Dosi
Yeğenim izliyormuş. Ona eşlik ederim sararsa

Afra karakterinin diziden ayrıldığınıda geçen konuda sohbet ederken öğrenmiştim.
Bu dizide ben bi yarım saat izlemiştim zamanında. Şu Söz dizisinde oynayan bunların baba dediği adamı öldürmüştü. Şu paylaştığın görselde kafasında silah olanda vurulmuş bir eve hapis olmuşlardı, Eşref’e kötü haberi vermişlerdi. O kısımları izlemiştim

Söz’ün senaristi Eşref’in senaristi zaten
Dediğin Söz dizisindeki adam (Görkem Sevindik) burda da çok iyi rol kesiyor

Güzel bir kısım izlemişsin, daha neler var

Daha açığa çıkacak sırlar var. Onlar da ortaya çıkınca çift haneler gelir

‘Siz hepiniz Eşref Tek!’

“Şımarık küçük kızkardeşler” dizilerde hep büyüğüne ayak bağı olup bela oluyor. Hiç şaşmaz

14. bölüm bulamadım yokmuş. Hafta sonu bölümden kısa videolara bakar belki güncel bölümünde eşlik ederim. Gıcık kaptım bu duruma
14.bölümü yüklememişler mi tüh
Artık Prime Video’da izlenebiliyor bölümler ama sen yurt dışında olduğun için bölümleri görebiliyorsundur

Haftaya Çarşamba da nöbet günümmüş
Bölüme yetişemeyebilirim

Yok bizede yok gibi. Çok detaylı bakmadım. Aman çok önemli değil. Hafta sonuna kısa videolar ile hakim olup, fragmanlar ve bazı çarşambaları bakarım. Diziye bayılsaydım şimdi 2. bölüme bakmış olurdum

Can Borcu’nu önce uğurlamak istiyorum

Bu ara akşamları boş vaktim çok oluyor. Yorgunluğumu Tv başında dinlenerek geçirdiğim için bir çok diziye bakıyorum. Zamanla azaltırım