Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37.Bölüm Yorumları

nazlı 2.sezon olmazsa ertuğrulun 2.sezon coştuğu gibi eskiyada coşar 10 üstü rekor reytingler alırız bu dizinin ipini nazlı tutuyor malesef o ip kesilince kisme tutamaz artık bu diziyi

son haftalara göre durgun gibi sanki bölümün sonu fragmanın sonuyla bitip haftaya heyecanlı bir sezon finali olur umarım 🙂🙂🙂

son haftalara göre durgun gibi sanki bölümün sonu fragmanın sonuyla bitip haftaya heyecanlı bir sezon finali olur umarım 🙂🙂🙂
Bölümün sonlarına doğru daha farklı olacaktır sanırım çünkü Ünal dönüşte Alparslan kararını açıklayacak orda baya bir hareketlilik olur

Diziden sıkılmaya başladim. 2.sezonda atılım olmazsa ki sanmıyorum Raci ayarlar bir seyler dizinin sonu gelir

Ben seneye bu masanin üstünde bir masa çıkacağını düşünüyorum. Bu masanın lideri Çakır olur. Bir üst masaya karşı savaşırlar üst masada da Kurtlar Konseyi tarzı bir konsey olursa reytingler patlar.

konuyu çiğdem açınca boş kalmış forum bile çirkinliğini protesto ediyor senin

Diziyi sadece şu an izlemeye başlayabildim [emoji17]
ilk reklama dilimine kadar 45 dakıkası durgundu cnm bölüm 2.yarıda açıldı 22:00 itibaren son 45 dakıkası iyiydi ayy özellikle hızırın sonunda yunusu o cadolozdn alması içimin yağları eridi vlla şu kadın diziden çıktımı daha kimse tutamaz bizi vlla

Nazlı büyük hata yaptı. Yaren ile Nazlı kaçmaya çalıştı Buda nazlının sonu oldu

Nazlı büyük hata yaptı. Yaren ile Nazlı kaçmaya çalıştı Buda nazlının sonu oldu
ayy bu kadın yüzünden cnm diziyi izleyen izlemeyen okadar güzel bölümlerimiz olmasına rağmen metres olayından diziyi hep kötülediler yanı millete koz verdik kadın sahneleri olmasa bile bu kadın yüzünden kafadan eleştiri yapıyorlar inş haftaya sezon finali olur ve şu nazlı artık defolur gider şu metres olayı 2.sezona kesinlikle kalmamalı 🙂🙂🙂

Hızır Reis bizim Yunus Paşa yı almışş

Büyük ihtimal dizi 39.bölümü ile 7 Haziran Salı akşamı veda ediyoruz