Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan İlk Kareler!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,557
Puanı
1,061
thumbnail_1431342485.jpg

ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ilk kareler ortaya çıktı!

Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu, Müjde Uzman, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin paylaştığı yapım, bir mafya babası olan Hızır (Kaynarca) ve eşi Meryem'in (Çakır) hikayesini konu alıyor. Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin yönetmenlik koltuğunda ise Onur Tan oturuyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Eylül ayında ATV'de başlıyor!

eşkıya.jpg

1dc4ea8e-2e8e-413b-bc5d-f9867b65c240.jpg

0ccaf43c-b309-405d-a8ec-6aa3386c2fac.jpg

1c7a3fc4-cf84-43b5-977c-c197570a65b9.jpg

6cf1d326-7546-4f34-a9a2-829f206e4464.jpg

Son düzenleme:
yazın yayınlanmasına ihtimal vermiyordum. eylülde olması iyi olmuş. ilgimi çekti dizi, bekliyoruz.

sahneler bile aynı olacak anlaşılan abişkom :F:F:F
bak bu fotodakı sahne çakırın behiç sahnesiyle aynı:A:A:A
0ccaf43c-b309-405d-a8ec-6aa3386c2fac-jpg.44592

images
Bende onu kastetmiştim :))))

sahneler bile aynı olacak anlaşılan abişkom :F:F:F
bak bu fotodakı sahne çakırın behiç sahnesiyle aynı:A:A:A
0ccaf43c-b309-405d-a8ec-6aa3386c2fac-jpg.44592

images

Bende onu kastetmiştim :))))
aklın yolu bir her zaman :A:A:A
ama ben dizinin haziranda başlamasını istiyorum ayoll eylül ayında tehrikeli haziranda olursa eğer bu dizi 10 reytinglerle oynar seyirci toplamak için bundan iyi fırsat olamaz ama eylülde başlarsa reaksiyon faciası yaşanabilir ama ben atv kanalının haziranda başlatacağını düşünüyorum bu diziyi şansları sadece bu şekilde olabilir tutmasınıda istiyorum 🙂🙂🙂

ama ben dizinin haziranda başlamasını istiyorum ayoll eylül ayında tehrikeli haziranda olursa eğer bu dizi 10 reytinglerle oynar seyirci toplamak için bundan iyi fırsat olamaz ama eylülde başlarsa reaksiyon faciası yaşanabilir ama ben atv kanalının haziranda başlatacağını düşünüyorum bu diziyi şansları sadece bu şekilde olabilir tutmasınıda istiyorum 🙂🙂🙂
Eylül'de başlarsa Şanlı çok yüksek olur :)))) bence çok doğru karar olur :)))

Eylül'de başlarsa Şanlı çok yüksek olur :)))) bence çok doğru karar olur :)))
işin doğrusu şu abişkom ayyy sabredemiyorum hemen yarın başlasın izlesek diyorum eylül ayını nasıl bekleyecem ben:F:F:F
aaa bu arada pala ve oktay polat çakır ikilisini oluşturucak sanırım yanlarındakı bıyıklı adamında memati olma ihtimali yüksek kadro kaliteli görünüyor aslında 🙂🙂🙂

günü perşembe olmazsa izlerim ama şimdiden çakmalık görüyorum

çiğdem yorumunu görmesem aynı vadideki sahne diyecektim ya:F

umarım perşembe olmaz perşembe olursa ben izleyemem
30 nisan haberleri gibi perşembe haberleride uydurma cnm
zaten 3 seçenek var ellerin
1-atv butür aksiyon dizilerini salıya koyuyor kaçak, alabora racon ,şimdide eşkiya dünyaya hükümdar olmaz geçebilir
2- atv son 6 yıldır kenan sayesinde ezel ve karadayı dizileriyle pazartesi günleri hep zirvelerde yer aldılar bu boşluğa şimdide aday eşkiya dünyaya hükümdar olmaz
3-kpa da biticek çarşamba günüde boşa çıkıcak ve atv kpadan dolayı çarşambayı 2 sezondur reyting anlamında kullanamıyor ogünü artık reyting oalrak değerlendirmek için eşkiya dünyayayı koyabilir 🙂

günü perşembe olmazsa izlerim ama şimdiden çakmalık görüyorum
bu dizide çakmalık , riyakarlık, döneklik, sahtelik,hırs, kibir, haset , hepsi en tepede aga
tükürdüğünü yalayan ''sözde adamların'' nasıl bir iş ortaya koyacakları hiç merak etmiyorum bu çakma dizinin bana vaat ettiği hiçbir şey yok
ben kısaca diyeceğimi söyleyeyim inş projeleri tutmaz , gerçi tutmasınında imkanı yok bu saçma sapan hikayeye karekterlere kim kendini kaptırıp izlyecek ki ; biz mafya dizisinin kralını izledik en tepe noktasını gördük bu hainlerin yaptığı çakma vadi tabi ki tutmayacak

bu dizide çakmalık , riyakarlık, döneklik, sahtelik,hırs, kibir, haset , hepsi en tepede aga
tükürdüğünü yalayan ''sözde adamların'' nasıl bir iş ortaya koyacakları hiç merak etmiyorum bu çakma dizinin bana vaat ettiği hiçbir şey yok
ben kısaca diyeceğimi söyleyeyim inş projeleri tutmaz , gerçi tutmasınında imkanı yok bu saçma sapan hikayeye karekterlere kim kendini kaptırıp izlyecek ki ; biz mafya dizisinin kralını izledik en tepe noktasını gördük bu hainlerin yaptığı çakma vadi tabi ki tutmayacak
aga zaten bu saatten sonra yapılacak her türlü şey vadinin çakması olacak ama bunlar çakmalıkta ileri gideceklerini resimlerde bile göstermişler yuhh be kardeşim :D

Şans verebilirim diziye baş rolde beğendiğim isimler var, diğer isimler de gayet iyi.