'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Sürpriz Ayrılık! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,636
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
326

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sürpriz ayrılık!

Yapımcılığını ATV İç Yapımlar'ın üstlendiği, başrolünde Oktay Kaynarca, Pelin Akil, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer'in yer aldığı yapıma bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde Tipi karakterine hayat veren Savaş Özdemir veda edecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümüyle bu akşam 20.20'de ATV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Bölüm etiketi #tipi ölecek karakter.
edho bunu çoktan yapıyor ama sadece ölecek karakterler için değil mesela ilk sezonlarda ilyas karakteri ön plana çıkarsa bölümün etiketi ilyas olurdu aynısı alpaslan için de oluyordu yani ilk defa böyle şeyler yapmıyorlar

edho bunu çoktan yapıyor ama sadece ölecek karakterler için değil mesela ilk sezonlarda ilyas karakteri ön plana çıkarsa bölümün etiketi ilyas olurdu aynısı alpaslan için de oluyordu yani ilk defa böyle şeyler yapmıyorlar
Haa, o zaman bilmiyorum. :A Ben etiketlerini hep #edho olarak görüyordum. :A Ondan dedim.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Haa, o zaman bilmiyorum. :A Ben etiketlerini hep #edho olarak görüyordum. :A Ondan dedim.
Evet bölüm etiketlerinin çoğu öyle oluyor ama mesela çok önemli bişey oluyorsa etiketi değiştiriyorlar,ama çukur özentisi değil çünkü çukurdan daha önce yapıyorlar onu demek istedim.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛