'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Bir Bomba Transfer Daha!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
79,474
Puanı
1,060
Başrollerinde Oktay Kaynarca,Ozan Akbaba,Yunus Emre Yıldırımer ve Tarık Ünlüoğlu'nun yer aldığı,usta senarist Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını yaptığı ve Onur Tan'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunda diziye yeni bir oyuncu daha katılıyor.

Diziye Mustafa Üstündağ'dan sonra usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal'da dahil oldu.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" yeni sezonuyla Eylül'de ATV'de!

huseyin-avni-danyal-605.jpg

kAYNAK: Birsen Altuntaş​

Kurtlar Vadisi Pusu'dan bir isim daha. Hüseyin Avni Danyal çok sağlam bir oyuncu. Kadroya "cuk" diye oturur. :)

Oyunculuğunu çok ama çok beğendiğim bir oyuncu. Özellikle Cesur Yürek'te şahane rol yapıyordu. Diziye büyük etkisi olacaktır.

Aynı günde hem Mustafa Üstündağ, hem de Hüseyin Avni Danyal transferleri geldi. Üç sezondur kadroya katılmasını istediğimiz isimler sırasıyla katılıyor diziye. :A Deniz Çakır ve Olgun Şimşek’in ayrılması üzmüştü ama yeni transferlerin ardından onları aramayacağız gibi gözüküyor. :A

Tek eksik Selçuk Yöntem ve Gürkan Uygun sanırım. :A @Çiğdem- @batuhankaralar

Aynı günde hem Mustafa Üstündağ, hem de Hüseyin Avni Danyal transferleri geldi. Üç sezondur kadroya katılmasını istediğimiz isimler sırasıyla katılıyor diziye. :A Deniz Çakır ve Olgun Şimşek’in ayrılması üzmüştü ama yeni transferlerin ardından onları aramayacağız gibi gözüküyor. :A

Selçuk Yöntem, Erdal Beşikçioğlu ya da Musa Uzunlar'dan en az biri daha gelecek diye ümit ediyorum :A

Süper Galatasaray üzdü eşkiya sevindirdi mükemmel mükemmel bide tanıtım gelse süper olur

Kurtlar Vadisi Pusu'dan bir isim daha. Hüseyin Avni Danyal çok sağlam bir oyuncu. Kadroya "cuk" diye oturur. :)

Beklenen oyuncu geldi,hayırlı olsun

@Çiğdem- evde kabarmış eve sigamamistir :A

Aaa hangi konuda demiştim unuttum geçenlerde bu adamın Eşkiyaya gelmesini istemiştim Mustafa beyden daha çok sevindim Pusuda favorim bu adamdı :Z

Ecünnüler alınmayacakmış ve alınan erkek oyuncular çok üst düzey Eşkiya aksiyon yönünden en doyurucu sezonunu yapabilir :Z:Z:Z

Aaa hangi konuda demiştim unuttum geçenlerde bu adamın Eşkiyaya gelmesini istemiştim Mustafa beyden daha çok sevindim Pusuda favorim bu adamdı :Z

Ecünnüler alınmayacakmış ve alınan erkek oyuncular çok üst düzey Eşkiya aksiyon yönünden en doyurucu sezonunu yapabilir :Z:Z:Z
Aksiyon yönünden en doyurucu sezon olacak bencede :A

Adam tam bu dizinin oyuncusu ama bir dizinin 4. sezonunda dahil olmak ne kadar mantıklı tartışılır. :X