kenan çoban kesin olarak dizinin kadrosunda 5.bölümle birlikte giricek galiba diziyediziye kenan çoban dahil olacak mı arkadaşlar?
bombe 😱 diziyi izlemek farz oldukenan çoban kesin olarak dizinin kadrosunda 5.bölümle birlikte giricek galiba diziye
selçuk yöntemide bekliyoruz kesinleşmesini inş oda gelicekbombe 😱 diziyi izlemek farz oldu
Bakalım bu kadar isimle ne yapacak reytinglerde.raci necatiyi bitirmek istiyor anlaşılan
kenan çoban
selçuk yöntem
turgay tanülkü
eski vadiyi topladı valla tombalacıda gelirse tam olur
yarın dizi'nin alıcağı reytingler provadırBakalım bu kadar isimle ne yapacak reytinglerde.
O zaman ne diyelim, bu konuya bol reytingler yazmak düşsün bana diyelim.yarın dizi'nin alıcağı reytingler provadırbu isimler gelince ... işte o zaman sen düşün gerisini
Raci'nin iki diziyle de alakası yoktu Edho ile döndü yanlışın olmasın?Raci Şaşmaz'ın, Reaksiyon ve Beyaz Karanfil'den sonra dizi tutturmasına çok sevndim... Oktay Kaynarca'ya başrol vermesi dizinn tutması için yeterli görünüyordu, bölmleri izledkten sonra diğer oyuncularında kaliteli olduklarını gördüm... Aldığı ve alacağı yüksek reytngleri sonuna kadar hak ediyor.
Ben öyle biliyorumRaci'nin iki diziyle de alakası yoktu Edho ile döndü yanlışın olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?