Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında sadece eşimden değil sevdiklerimden daha önce ölmek isterim. Allah günah yazmasın böyle şeyleri Allah bilir ama çoğu insan benim gibi düşünüyordur.
Aslında bu isteklerimiz ailemizi çok sevdiğimiz için. En önemlisi de herkesin içinde biraz da olsun "bencillik" duygusu olduğu için.
Çünkü, ölen kişiden çok acıyı onu sevenler çeker. Ölen kişi artık Hakkın Rahmetine kavuşmuştur ama arkasındakileri gözüyaşlı bırakır. Çoğu kişinin içinde gizli bencillik olduğu için bu acıyı çekmek istemez.
Ben önce ölmek isterim ama bu işler böyle olmaz.Allah bilir.Hakkımızda ne yazıldıysa o olacak.Ama benim kalpteb gideceğim belli arada kalbim sıkışıyor gibi oluyor
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.