Eğlendirme Dairesi - Tanıtım Fragmanı | Star TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,623
Puanı
1,061
1117.jpg

'Çok Güzel Hareketler Bunlar', 'Güldür Güldür Show, 'Arkadaşım Hoşgeldin' gibi sevilen yapımların mimarı olan BKM'nin yeni programı Eğlendirme Dairesi'nin fragmanı yayınlandı.

"Gag Concert" (Şaka Konseri) isimli formatın yerli uyarlaması olan iddialı programın oyuncu kadrosunda Şahin Irmak, Ersin Korkut, Murat Eken, Okan Çabalar, Zeynep Çamcı, Burcu Altın, Umut Kurt, Bülent Emrah Parlak, Bihter Dinçel, Gülhan Tekin, Burcu Gönder, Korhan Herduran, Ayşe Melike Çerçi, Demet Gül ve Seda Türkmen gibi sevilen isimler yer alıyor.

Eğlendirme Dairesi, çok yakında Star TV'de başlıyor!

Fragman:

2. fragman:
http://www.startv.com.tr/program/eg...lar/sayfa/1/eglendirme-dairesi-yakinda-starda

Son düzenleme:
Kadro iyi aslında ama gözler 3 Adam'ı arayacaktır bu programda. O yüzden hep eksiklikleri hissedileceği için büyük bir başarı beklemiyorum ama yine de fena oranlar almaz ama aldığı oranlar Star'ı tatmin eder mi orası muamma...

kanal bu programı 23'e koymak gibi bi saçmalık yapmaz diye umuyorum ve heyecanla bekliyorum

kanal bu programı 23'e koymak gibi bi saçmalık yapmaz diye umuyorum ve heyecanla bekliyorum
Aslında çok izlenen bir dizinin arkasında yayınlanması da iyi olabilir. Mesela Buyur Burdan Bak normal şartlarda tutabilecek bir program değil, ama Güneşin Kızları'nın arkasından yayınlandığı için her hafta ilk 5'e giriyor mesela. Star bu programı Kiralık Aşk'ın arkasına koyarsa uçabilir bile.

Aslında çok izlenen bir dizinin arkasında yayınlanması da iyi olabilir. Mesela Buyur Burdan Bak normal şartlarda tutabilecek bir program değil, ama Güneşin Kızları'nın arkasından yayınlandığı için her hafta ilk 5'e giriyor mesela. Star bu programı Kiralık Aşk'ın arkasına koyarsa uçabilir bile.
herkesin ailecek rahatça takip edebileceği bi program. bu tür programların pt-2 de ekrana gelmesini saçma buluyorum. mesela güldür güldür şov onca dizi arasında kendine ilk 3'de yer ediniyor herkes dizi izlemiyor sonuçta. herşeyden önce şu kadroyu 23'e atmak akıl alır bi iş değil :D

herkesin ailecek rahatça takip edebileceği bi program. bu tür programların pt-2 de ekrana gelmesini saçma buluyorum. mesela güldür güldür şov onca dizi arasında kendine ilk 3'de yer ediniyor herkes dizi izlemiyor sonuçta. herşeyden önce şu kadroyu 23'e atmak akıl alır bi iş değil :D
Ben de 20.00'de olmasını isterim, ama kanalın birçok yeni dizisi varken zor görünüyor.

Kadro iyi ama format çok absürd gerçekten. Tutma ihtimalini düşük görüyorum, PT2'de kendini kurtaracak oranlar alabilir belki ama PT1'de iyi gitmeyeceği bir gerçek...