Dylan Bruce, Heroes Reborn'a Katıldı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

NBC kanalında 4 sezon boyunca yayınlanan ve efsane haline gelen Heroes'un devam niteliğindeki serisi Heroes Reborn'un kadrosu gittikçe büyüyor.

Heroes'un yaratıcısı Tim Kring imzalı dizinin oyuncu kadrosuna, Orphan Black dizisinde Paul Dierden karakterini canlandıran Dylan Bruce dahil oldu.

Toplam 13 bölümden oluşacak mini dizide, eski kadrodan Jack Coleman, Masi Oka, Jimmy Jean-Louis ve Greg Grunberg yer alacak. Yeni yüzlerdense Zachary Levi, Ryan Guzman ve Robbie Kay gibi oyuncuların yer aldığı Heroes Reborn, bu sonbaharda ekranlardaki yerini alacak.

tüm işsizleri topliciler.ss
neyse masi oka yeterli izlemek için

tutarsa devamı gelir millet senin cw nin abudik gubudik bilim kurgu dizilerinden sıkıldı 1 reyting bile alamıyorlar :f

13 bölüm az değil bence. Daha tempolu ve heyecanlı oluyor, uzatılınca tadı kaçıyor.

Paul'un ölümüne bile üzüldüm dünkü bölümde acayip güzeldi finali.

Böylece erkek klonlardan da kurtulduk. Yeni bölüm fragmanında yok hiçbiri.

Dizinin hayal kırıklığı yaratacağını düşünüyorum, keşke bu işe hiç girişilmeseydi.

yok cnm benim bir krıterim var tuhaf karşılanıyor ama ben final yapmış ve finale 1 sezonu kalmış sonra 1 sezonluk mini dizilere bakmıyorum benim izleyecek olduğum diziler uzun ömürlü olucak

yok cnm benim bir krıterim var tuhaf karşılanıyor ama ben final yapmış ve finale 1 sezonu kalmış sonra 1 sezonluk mini dizilere bakmıyorum benim izleyecek olduğum diziler uzun ömürlü olucak
Uzun ömürlü olacak derken? İzlediğin diziler nerdeyse tek tek iptal oldu.

Uzun ömürlü olacak derken? İzlediğin diziler nerdeyse tek tek iptal oldu.
iptal olanlar oluyor evet yani mini dizi yada son sezonunda olmayacak ya yeni başlayacak yada yeni sezon onayı almış bir dizi olucak

ayy allahtan cw kanalı varda kafadan yeni sezon onaylarını alıyoruz hemen 5 yılları garanti oluyor

Üzülme @çiğdem- bu adam figuran her dizide aynı anda oynuyor nerdeyse [emoji23] [emoji23]