Duygusal x Kişi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,236
Puanı
1,059
kuzey güney hayranı olan arkadaşımız kendini forumda ifade etmeye çalışırken tepki topluyor olabilir ama iyi niyetinden şüphemiz yok.

Gördüğüm en ilginç insanlardan. Sahip olduğunu söylediği vasıflarla mesajları çelişiyor biraz.

aldığı cezanın kaç gün olduğunu bilmiyorum ama forumun renkli karakterlerinden biri arasıra ne dediğini kendiside karıştırsada yinede sayfalar dolusu renkli yazılar yazabilen değerli arkadaş
tepkileri çok uç noktalarda filmi översen anında sana kankamsın diye mesaj atıp arkadaşlık teklifi yapıyor filmine başarısız dersen de düşman kesiliyor sinirden fikirleri birbirine dolanıyor, duygusal arkadaşımız tepkilerini kontrol etmeyi becerse cezasız bir forum üyesi olacak :.

ozan adminlede ayrı bir diyaloğu var çekememezlik var sanırım..
yada dikkat çekmek için bari tepedeki kişiyi kurşuna dizeyim ceza alırsamda namım yürür diye bir fikre kapılmış.. admin olmak istiyor heralde
))))

kendini pek tanımıyorum ama yazılan yorumlardan da anladığım kadarıyla kendisi duygusal x kişi değil dengesiz x kişiymiş

forumun reyizlerinden sanaldaki aşk için intihar etmeyidüşünerek insanda psikoloji bırakmayan 24 yaşında olduğunu iddaa eden ama kuzey hayranı şahıs
@Yakamoz-Asi

kankamdı ama admine artistlik yapıyodu adam
konusunu açmışım bi de

Kendisini tekrardan forumda görmek isterim

Benden eski bir uyeymiş @xemrexxx ne yorumu yapmamaı bekliyorsun tanımıyorum

Foruma ilk üye olduğum zamanlarda yorumlarını gördüğüm arkadaş kendisini yeniden forumda görmek isterim açıkçası

Yorumları okuyunca şok oldum.😱

Keşke tanısaydım.