Duygu Sarışın'dan 'Ufak Tefek Cinayetler' Açıklaması!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
85,444
Reaksiyon puanı
64,155
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
,tPmOJTH__0m6jXpqGGUAyQ.jpg


Duygu Sarışın'dan, geçtiğimiz haftalarda final yapan Ufak Tefek Cinayetler'le ilgili açıklama geldi.

Dizide Burcu karakterini canlandıran Sarışın, yapımın finali hakkında “Bazı projelerin zamanı ile ilgili tasarruflar olabilir. Biz tam tadında bıraktık. Ben en azından böyle düşünüyorum. Doğru bir biçimde ve şekilde bitti” derken “Yönetmen, reji ve oyuncu arkadaşlarım açısından bu proje çok iyiydi. Ben kendimi şanslı biri olarak nitelendiriyorum. Benim set zamanlarım da çok şanslıydı” şeklinde konuştu.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Ufak Tefek Cinayetler, 2. sezonda düşmeye başlayan reytingler yüzünden 45. bölümüyle ekranlara veda etmişti.
 
İğrenç ötesi bir final yaptıklarını söyleme zahmetinde bulunmamış kendisi. Şahsen UTC aklımda hep Hollywood iddiasında başlayıp, Flash TV kalitesinde biten bir dizi olarak kalacak. :X
 
Sanırsın reytingleri çok iyiydi de tadında bırakalım diyerek bitirdiler. Reytingleri çok düştü de bitti, senaryo çok saçmaladı. 12-13 reytinglik işi 4 reytinge düşüren yapımdan bahsediyoruz sonuçta. Ekip kazandı tabi, hepsi parladı bu işte. :X
 
Ay bu @Aserat da dizileri bitmesine rağmen konu açmasından dolayı @xemrexxx totoşuyla yarışacak düzeye geldi resmen :A

10 yıl sonra “UTC oyuncuları şimdi ne yapıyor” diye konu da açar :A
 
Önce İçerde, sonra Ufak Tefek Cinayetler. Bana göre Ufak Tefek Cinayetler’in yıldızlarındandı, bundan sonra önü açık. Gerçekten iyi bir oyuncu.

Diziye gelirsek, bana göre tadında bitmesi için geçtiğimiz sezon sonunda final yapması gerekiyordu dizinin. O yüzden tadında bittiği konusuna katılmıyorum ama kesinlikle başarılı bir proje olarak akıllarda kalacak UTC.
 
son 3 bölüm kala bırakmıştım ben diziyi finali izlemedim ama pekte iyi final yapmamışsınız be duygucum :D