Duygu Gitti , Reyting Bitti!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

Star TV ekranlarında ekrana gelen Survivor 'Ünlüler - Gönüllüler' yarışmasının kuşkusuz bu yıl en dikkat çeken yarışmacılarından bir tanesi Duygu Çetinkaya'ydı.

Yarışmada gösterdiği başarılı performansların yanında karakteri ile de dikkatleri üzerine çeken Duygu Çetinkaya yarışmadan ayrıldıktan sonra reytingler düşmeye başladı.

Yarışmada sürekli konuşmaları ve hareketleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran başarılı yarışmacının elenmesinin hemen ardından reytingler gözle görülür bir şekilde düşmeye başlamıştı. Programın finaline çok az kala reytinglerin düşmeye devam etmesi büyük dikkat çekti.

Her ne kadar eleştirilere maruz kalsa da yarışmanın bu yılki reyting getiren ismi olduğu anlaşılmış oldu.

YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece FavoriForumum.net'e link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalananlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.

Evet çok doğru bir yere değinmişsin. Çok büyük hata oldu Duygu'nun gitmesi.

Artık ben de maalesef eski tadı alamıyorum. Her hafta sabırsızlıkla beklerdim Survivor'un dört günlük başlamasına ama artık o yok..

Tamamen reytinglerin düşmesini duyguya bağlamak saçma olur.

duygu ya bağlı değil nekadar alıyodu 8 şimdi nekadar 6 larda e yani 2 reyting düşme var bu tamamen yazın gelmesiyle ilgili my bile 11 lerden 8 lere düştü kurtlar vadisi 15 lerden 12 lere eşim bilir 7 lerden 3 lere e survivorda 8 den 6 ya bu yazın gelmesiyle ilgili tüm yapımlar düştü artık görmüyomusunuz duygu gelsede aynı gitse de aynı olurdu

yazıya katılmıyorum yaz geldi artık reytingler doğal olarak düşüyo duyguyla uzaktan yakından alakası yok

kesinlikle katılıyorum duygu gittikten sonra reytingler gözle görülür bir şekilde düştü ve de çok sıkıcı olmaya başladı duygu sayesinde izleniyodu survivor

- - - Ekleme - - -

eee acun bey 1.olacak yarışmacıyı hileyle elersen böyle olur işte ohh iyi oldu

Duygu elendiğinden beri bende pek izlemiyorum. Ama desteklediğim takım Gönüllüler takımıdır, onu da belirteyim.

sms te görük nekadar destekleyeni var türkiyenin sadece %20 si desktekliyor

Duygu mu.
)

Rakibi dandik bbeb 2 alırke 6 alıyor daha ne olsun.
) Kala kala 4 yarışmacı kalmış heyecan yok bişey yok ben bile izlemiyorum düşünün survivor demek rekabet demektir.
)

görüyorum ki hala duyguyu çekemeyenler var

Duygu varken de çok iyi sayılmazdı zaten. Boş günlerde yüksek alabiliyordu.