'Duy Beni'de Kim Kimdir? | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,789
Reaksiyon puanı
56,990
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
mfox09y.

Star TV'nin merakla beklenen Süreç Film imzalı yeni gençlik dizisi 'Duy Beni'de kim kimdir?

Başrollerinde Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Ege Kökenli, Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın yer aldığı dizi, zengin bir okulda parlak gençlerin arasında yaşanan “zorbalık” olgusunu etkileyici bir aile ve gençlik dramasıyla ekrana getirecek.

Duy Beni, ilk bölümüyle yarın akşam 20.00'de Star TV'de!

FW_avIRXwAcF-zc

Selim - Berk Hakman
Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Ziya Hoca’nın yerine gelen idealist edebiyat öğretmenidir. Geçmişte şiddetle savaşmış Selim, başına açılan belalardan kurtulduktan sonra mesleğe geri dönmüştür. Fakat bu sefer de şiddet farklı bir biçimde karşısındadır. Selim, bu okuldaki zorbalığa çözüm bulmaya kararlıdır.
FW6ALX5XEAInKX6

Ekim - Rabia Soytürk
Ekim, çalışan bekar bir annenin kızı. Çocukluğundan beri en yakın arkadaşı olan Leyla dışında kimseyle çok samimi değil. En yakın arkadaşının gözleri önünde geçirdiği kaza hayatındaki en büyük travma olacak. Ve Ekim’in buna sebep olanları bulmak amacıyla çıktığı yolculukta yaşayacakları onun kaderini de yeniden yazacak.
FW6ALlxWAAIIH7q

Kanat - Caner Topçu
Gerçek Kolejinin gözde öğrencilerinden biri, zorbaların lideridir. Vicdanlı tarafını herkesten gizleyen, dışarı kendini soğuk ve acımasız gösteren biri olsa da onun kırmızı çizgisi annesidir. Ancak Ekim’in okullarına geliş amacı ve hayatlarını didiklemeye başlamasıyla her şey değişecektir.
FW_awRoXkAECLeS

Bahar - Ege Kökenli
Eğitimini İstanbul’da tamamlamış olan Bahar, bir süre sivil toplum kuruluşlarında gençlerin uyuşturucuyla mücadelesi için çalıştıktan sonra ilk resmi mesleki deneyimini yaşamak üzere Gerçek Koleji'nde işe başlamıştır. Okulda yaşanan zorbalığı fark ettiği noktada başlangıçta tecrübesizliğinden kaynaklı hatalar yapsa da, Selim’in de yardımıyla bu çarpık düzeni değiştirmek için elinden geleni yapacaktır.
FW-x7nPXoAAmrYH

Fikret - Durul Bazan
Gerçek Koleji’nin müdürü, Süleyman’ın maşası. Okulunda olan biten her şeyden haberi olduğu halde, öğrencilerin birbirlerine yaptığı zorbalığı, kötülükleri gördüğü halde sesini çıkarmaz. Onun için önemli olan Gerçek Koleji’nin dışarıya karşı olan itibarı ve Süleyman’ın gözünden düşmemektir.
FW6bp7WWQAIMIuY

Leyla - Helin Kandemir
Hayat enerjisini yüksek kendisiyle mutlu bir genç kızdır. En yakın arkadaşı Ekim’i hiç sahip olamadığı kardeşi gibi görür. Ancak yaşadığı kaza Leyla’nın kırılma noktası olur.
FW6bpo6XwAE4DX4

Aziz - Burak Can
Kanat’ın kardeşi, içine kapanık, sessiz asosyal bir çocuktur. Yaşadığı tüm kötü şeylere sebep olduğunu düşündüğü için Kanat’ı içten içe kıskanmaktadır.
FW6AL2BXgAQYBf4

Melisa - Sümeyye Aydoğan
Gerçek Kolejinin sahibi Süleyman’ın kızıdır. Herkes onu sosyal medya fenomeni olarak tanıyıp hayran olsa da Melisa’nın tek bir zaafı ve isteği vardır: Kanat.
FW-x6KiXkAIVWBs

Halil - Aytaç Uşun
30’lu yaşlarda mahallenin bakkalın sahibi. Anne ve babalarının erken ölümüyle hayata küçük yaşta atılmış kardeşi Bekir’e hem annelik hem babalık yapmaya çalışmıştır. Tamamen dürüst yollarla para kazanmaz. Ancak kirli işlerini ne mahalleli ne de kardeşi bilir. Kurnaz bir adamdır. Her durum içindeki fırsatları görerek avantajına kullanmaktan çekinmez.
FW96LQpXEAEJora

Hazal - Meltem Akçöl
Çok zengin bir hayatın içine doğmuş olmasına rağmen çıt kırıldım ya da şımarık değildir. Okuldakilerin ne kadar iki yüzlü ve kötü insanlar olduğunun farkında olsa da Kanat’la arası iyidir. Kanat’ın herkesten gizlediği vicdanlı, merhametli yanını bilmektedir.
FW-x5S0XkAAz8zG

Ozan - Utku Coşkun
Gerçek Kolejinin kötü çocuklarından biridir. İki çocuklu bir ailenin tek oğludur.Ailesi tarafından her zaman çok önemli olduğu hissettirilerek büyütülmüştür. Ozan, Kanat’ın ekibinde gibi gözükse de; Kanat’ın liderliğini hazmedemeyecek, ve zamanla Kanat’la karşı karşıya gelecektir.
FW6bqJvWIAYcN7F

Bekir - Taha Bora Elkoca
Mahallenin bakkalı Halil’in kardeşi, Ekim ve Leyla’nın yakın arkadaşıdır. Hiçbir zaman rahat, lüks bir hayatı olmasa da şimdi Gerçek Kolejinin burslularından biri olur.
FW96LenX0AI1G2B

Ayşe - Gökçe Güneş Doğrusöz
Ekim ve Bekir’le birlikte Gerçek Kolejinin bursunu kazanan öğrencilerden biridir. Fakat bu durumdan babası Hasan’ın haberi yoktur. Hasan’a göre Gerçek Koleji mahallenin kızlarından birinin hayatını karartıp üstünü kapatan, kirli bir kurumdur.
FW7E13YWAAM7WyN

Naz - Jasmine Berkiş
Herkesin kısaca seslendiği Naz. Sosyal medyada tanınmış bir Influencer. Kendine has bir tarzı karakter olarak kırılgan bir yapısı var.
FW7E2SbXgAAjVC_

Ece - Dilara Sümbül
Ailesinden göremediği ilgiyi arkadaş grubunda arayan biri. Bu nedenle amacı Melisa'nın gözüne girebilmek. Bunun için her şeyi yapıyor.
FW96LrcXkAADWa9

Dağhan - İbrahim Yıldız
Dağhan’ın doğru iletişim kurma çabaları okuldaki zorba öğrenciler tarafından alay konusu olmuş, onu hedef haline getirmiştir. Zorbaların mağduru olmamak için aralarına girmeye çalışan Dağhan sorgusuz ondan tüm istenenleri yapar.
FW96L42X0AA-4kf

Orjinal - İzzet Yüksek
Orjinal... Gerçek adını kimse bilmiyor. Mahallenin en yakışıklısı. Çok zeki olmasına rağmen eğitim hayatını devam ettirmemiş. Mahallenin abisi Halil'e hayran. Onun yanında "orjinal fikirli" işleryapıyor..
FW7E2IMXkAEubso

Ceyda - Sena Gençtürk
Okuldaki kızlar grubunun en renkli kişisi. Sinsi bir karakteri, lafını esirgemeyen bir üslubu var. Yeri geldiğinde acımasız.
 
Son düzenleme: