Duy Beni'de İki Şok Ayrılık! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,085
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Fcc-2dQXEAAl2UG

Star TV'nin Süreç Film imzalı sevilen dizisi Duy Beni'de iki şok ayrılık!

Yönetmen koltuğuna Ali Balcı'nın oturduğu diziye; Bahar karakterine hayat veren Ege Kökenli (11. bölüm) ve Selim karakterini canlandıran Berk Hakman (12. bölüm) senaryodaki hikayeleri bittiği için veda ediyor.

Senaryosunu Makbule Kosif ve ekibinin kaleme aldığı diziye yeni oyuncuların da katılacağı gelen bilgiler arasında.

Duy Beni, yeni bölümüyle perşembe 20.00'de Star TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Herkes senaristinden şikayetçi dizi ondan yükselemiyor gibi. Bu iki kişinin de gitmesi çok yanlış.

Zaten 2 tane öğretmen var koskoca okulda, eldekileri de göndermek ne saçmalıktır.

Hikayeleri bitmiş aynen bizde inandık. Selim'in geçmişi karanlık, geçmişine dair bir takım detaylar verilmişti daha onlara değinilmeden nereye bitiyor hikayesi PALAVRA.

Umarım konu daha çok saçmalamadan lise kısmını bitirirler. Allah aşkına böyle lise mi olur. En azından zaman atlaması yapıp üniversiteli olsunlarda yaptıkları şeyler! az biraz mantıklı olsun.
Senaryo düzelmeyecekse kısa zamanda final yapması dileğiyle.

Bugüne kadar laf ettiğim tüm senaristlerden özür diliyorum zira hiçbiri Makbule Kosif kadar rezil, yeteneksiz ve profesyonellik dışı değildi. Zaten birkaç gündür oyuncular ve kendisi arasında gerginlik olduğunu biliyorduk ama sırf olaylar yüzünden bu kadar ileri gitmesi kendi standartlarında bile fazla. Neyse bundan sonra her cuma sabahı reytinglerde içinden geçileceği için son çırpınışlar artık. :Z

Berk Hakman'ın bu ergen dizisiyle dönmesi büyük hataydı zaten. Neyse ki dizi komple karıştığı için uzun sürmeyecek :F

Bugüne kadar laf ettiğim tüm senaristlerden özür diliyorum zira hiçbiri Makbule Kosif kadar rezil, yeteneksiz ve profesyonellik dışı değildi. Zaten birkaç gündür oyuncular ve kendisi arasında gerginlik olduğunu biliyorduk ama sırf olaylar yüzünden bu kadar ileri gitmesi kendi standartlarında bile fazla. Neyse bundan sonra her cuma sabahı reytinglerde içinden geçileceği için son çırpınışlar artık. :Z
Bu kadın her dizisinde bu kadar eleştiriliyor ama işsiz de kalmıyor çok ilginç.

Makbule Kosif çok yanlış yaptı Berk Hakman gibi bir oyuncuya yazılacak çok konu olurdu ona harcaması hiç iyi olmadı umarım bundan sonra ona dizi yazdırmazlar