Dursun Özbek, Fatih Terim Sorularını Yanıtsız Bıraktı!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
jQZXZj.jpg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Tudor'un ayrılışının ardından bugün bir basın toplantısı düzenledi.

Dursun Özbek, "Başkan seçilirseniz gönlünüzdeki isim Fatih Terim mi yoksa başka biri var mı?" sorusuna, "Başka bir soru var mı?" diyerek yanıt vermedi.

Dursun Özbek, teknik direktör arayışı için de "Bu sürece dün akşamdan itibaren başladık" dedi.

Dursun Özbek ara transfer dönemi için ise "Galatasaray ara transferde ya da kamp döneminde ne ihtiyacı varsa, eksiksiz yerine getirecek. Ne taraftarımız, ne genel kurul üyelerimiz bu konuda zerre şüphe duymasınlar." dedi.

Fatih Terim'in Galatasaray'a artık başkan olarak gelmesi lazım. Hem başkan hem antrenör olmalı. Öyle adamı getir 2 yıl şampiyon yapsın sonra yollamayla olmaz bu işler.

Diğer başkan adaylarına karşı Dursun, Fatih Terim'i destekleyecekse teknik direktörlük için, mecburen başkanlık yarışında Dursun'un kazanmasını isteyeceği hiç içimize sinmese de. Keşke daha doğru düzgün bir adam aday olsa ne Öztürk ne Aysal ile de olmaz. Gerçi Fatih Terim'in nasıl bir hamle yapacağı da bilinmiyor.

Koca camiadan kimse çıkıp ben başkanlığa adayım diyemiyor.Çünkü kolay değil bu durumdaki bir kulübü almak.Kim ne derse desin Dursun başkan zor durumda kulübü devraldı.Elini taşın altına soktu.Doğru ya da yanlış yönetti onu tartışmıyorum.Fakat bu adam sorumluluk aldı ve böyle bir borç içine girmiş kulübü tekrardan düze çıkarmak için uğraşıyor.Aynı zamanda sportif başarı yakalamak için çaba sarfediyor.Hani açıklamarı,aile yaşamı falan kötü-absürd bir tarafını görmedik şimdiye kadar.Kişilik olarak da düzgün biri bana göre.O nedenle sürekli başkan adaylığımı koyucam diyip koymayanlara inat Dursun Özbek!