Onun ki başka.çocuklarduymasın post: 1370499' Alıntı:Konuyu XanTier açtı zannettim
Videoyu görünce hatırlarım
Umarım bu yeni sezon eski günlerinde ki gibi güzel diziler yapar....S.G.A.T. post: 1370516' Alıntı:Çok iyi hatırlamışsın Atacan
Show`un en güzel dönemlerinden birisi.daha vadi yoktu o dönemama yine de 1 numaraydı.Efsane dizilerin çıktığı dönemdir
İnşallah.Böyle bir videoyu hatırlayıp bulman çok güzelmrt-06 post: 1370520' Alıntı:Umarım bu yeni sezon eski günlerinde ki gibi güzel diziler yapar....
Ben siliyim o kısmı sende alıntı bölümünden sil kimse görmez.S.G.A.T. post: 1370523' Alıntı:Bunu demiyeydin iyiydi
sildimmrt-06 post: 1370527' Alıntı:Ben siliyim o kısmı sende alıntı bölümünden sil kimse görmez.
En üstdeki mesajını da düzelt bari.S.G.A.T. post: 1370536' Alıntı:sildim
o kalsınmrt-06 post: 1370541' Alıntı:En üstdeki mesajını da düzelt bari.
Gerçekten de sana özenerek açtım ama iyi oldu geçmişi hatırlatmak nostalji yapmak....XanTier post: 1370577' Alıntı:Özenti
mrt-06 post: 1370581' Alıntı:Gerçekten de sana özenerek açtım ama iyi oldu geçmişi hatırlatmak nostalji yapmak....
Evet ne yalan söyleyecem sana özendim.XanTier post: 1370588' Alıntı:Gerçekten mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?