2014 Dumb & Dumber to / Salak ile Avanak Geri Döndü | Film Bilgileri & Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
2096672.jpg

Salak ile Avanak Geri Dönüyor - Dumb and Dumber To (2014)

Türü: Komedi
Yönetmen: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Senaryo: Sean Anders (screenplay), Mike Cerrone, Bobby Farrelly, Peter Farrelly, John Morris (screenplay), Bennett Yellin

Oyuncular:
Jim Carrey
Jeff Daniels
Rob Riggle
Laurie Holden
Rachel Melvin

IMDb Sayfası

Filmin Özeti
Gülünç maceraları ve akıl almaz düşünceleriyle izlediğimiz Lloyd Christmas ve Harry Dune yeni bir serüvenle karşımızda. İkili bu kez bir çocuğu aramaktadır. Aradıkları çocuk aslında ikisinden birinin çocuğudur ancak babasının hangisi olduğunu kesin olarak bilmemektedirler. Kahramanlarımızdan birisinin yaşadığı sağlık problemi çocuğu bulmak için yola koyulmalarına neden olur. Konulan böbrek hastalığı teşhisi nedeniyle çocuğu bulmaları gerekir. Çünkü böbreğini bağışlamasını isteyebilecekleri, doku uyumu olan tek kişi odur.

Filmin Fragmanı

İlk filmi de bu sene içinde izlemiştim. İkincisini de neredeyse aynı keyifle izledim. :)

Jim Carrey ve Jeff Daniels hala çok başarılılar hiçbir şey kaybetmemişler. Özellikle Jim Carrey'nin 20 yıl sonra aynı performansı göstermesi takdire şayan.

Kız rolündeki şu an adını bulmaya üşendiğim kadın da cuk oturmuş role. :D

Yalnız o kız gerçekten bu ikisinden birinin kızı gibiydi. Öyle salağını bulmak kolay değil. :D

Sadece gülmek için film arayanlara serinin iki filmini de öneririm. :):)

6.5/10

Bir hafta kadar önce izlemiştim, yorum yapmamıştım. İlk filmi çok önceden izlemiştim, 20 yıl sonra çıkan bu filmi de merak ediyordum. Bazı yerlerde güldürdü ama ilk film kadar iyi değildi. Çok tesadüfe dayalı ve işin içinde abartı çok. Keşke ilk filmdeki gibi olsaydı. İkinci film gerçekten tesadüfe dayalı. Jim Carrey var diye izlemiştim zaten. Aslında beğendim beğenmesine. Mantık aranmadan izlenirse, çok daha iyi geliyor. Çünkü, işin içinde mantıksız çok sahne vardı.

Lloyd ile Harry'nin 20 yıl sonraki macerası tuhaf başladı. Aralarında çok tuhaf bir ilişki var. İkisi tuhaf bir şekilde ilişki yaşayıp, çocuk sahibi olabildiğini düşünüyor. Penny de, birebir bu ikilinin kopyası gibi. Sonradan olayların öyle olmadığı anlaşılıyor. Lloyd ile Harry'nin, Penny macerası da ilginç anlara ve komiklikleri de tanıklık etmemizi sağladı.

İlk filmin yerini tutmayı başaramaz ama yine de güldürdü, izlettirdi. Eğlenceli bir filmdi.

7/10