Dua Lipa - Love Again | Official Music Video

dreamy

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,988
Puanı
710
images

Dünyaca ünlü yıldız Dua Lipa, Grammy ödüllü “Future Nostalgia” albümünde yer alan Love Again’in klibini yayınladı. Başarılı şarkıcı, klipte yine oldukça değişik bir tarzda izleyici karşısına çıktı.

Klip:

Son düzenleme:
Güzel bir şarkıymış, beğendim. Galiba ilk kez baştan sona bir şarkısını dinledim :A

• Beğendim
Reactions: dreamy
@dreamy artık yabacı klipler bölümümüz oldu :Z
Tüm yabancı kliplerini buraya taşıdım. Özellikle senden bol bol yabancı klipler bekliyorum :A

• Harika
Klipten bir sahne de eskilerden Kesha'nın Timber parçası... :A

Bütün klipleri nasıl taşıyabildin. 😱
Aşka gelip yaptım :A tabi başım ağrıdı ama değdi :bhr: belki daha kalanlar vardır ama forumda yabancı klip açabilecek üyeleri tek tek taratıp taşıdım. En fazla kendi konularım yordu beni :A sonuçta bir sürü yerli klipte var ve tek tek ayıkladım :A arada tek tükler kalmışsa gördükçe yaparım ama 14 sayfalık klip konularını taşıdım buraya :A

• Beğendim
  • Harika
Reactions: 12.Adam and dreamy
Aşka gelip yaptım :A tabi başım ağrıdı ama değdi :bhr: belki daha kalanlar vardır ama forumda yabancı klip açabilecek üyeleri tek tek taratıp taşıdım. En fazla kendi konularım yordu beni :A sonuçta bir sürü yerli klipte var ve tek tek ayıkladım :A arada tek tükler kalmışsa gördükçe yaparım ama 14 sayfalık klip konularını taşıdım buraya :A
Eline sağlık. Öyle bir kolaylık olması iyi olmuş öbür türlüsünü düşünmüştim ben ve baya şaşırdım hepsini nasıl ayıkladın diye :A

Bu arada fazla konu açacağımı düşünmüyorum, yerli klip kadar ilgi yok maalesef yabancılara. :A Sanki boşuna açıyorum gibi geliyor. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Eline sağlık. Öyle bir kolaylık olması iyi olmuş öbür türlüsünü düşünmüştim ben ve baya şaşırdım hepsini nasıl ayıkladın diye :A

Bu arada fazla konu açacağımı düşünmüyorum, yerli klip kadar ilgi yok maalesef yabancılara. :A Sanki boşuna açıyorum gibi geliyor. :A
Yok yok boşuna değil. :A Öyle düşünmeyin.

• Güldürdün

Misal senin açtığın konulara baktım ve ayıklayıp seçip taşıdım. Forumdash 60 tane açmış öyle bir şeydi. Ahmed 61. En fazla ben açmışım :A bazinga, kerem, sokak sanatı, harun. Bu isimlere baktım. Başka aklıma gelmedi :A Tolstoyevski'de açmış gerçi (onu o taşıdı :A ) Hatta kerem 3-4 tane yalnızdı. Tols daha fazla açmış :A
Emre'de bir tane :A Aleyna Tilki

• Güldürdün
Reactions: dreamy and 12.Adam
Bence albümün, yüceler yücesi PHYSICAL şaheserinden sonraki en iyi şarkısıydı. Dua Lipa’nın şarkılarının arkasında duruşu çok iyi. Bir senelik albüme klip çekmeye devam ediyor, iyi ki var...

Bence albümün, yüceler yücesi PHYSICAL şaheserinden sonraki en iyi şarkısıydı. Dua Lipa’nın şarkılarının arkasında duruşu çok iyi. Bir senelik albüme klip çekmeye devam ediyor, iyi ki var...
İsmail beyciğim bahsettim mi bilmiyorum ama yabancı müzikleri not aldığım bir defterim var bu parçayı listeme aldım...Ekleyeceğim...

Forum İstatistikleri

Konular
176,157
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb