Dream Türk TV Digiturk'te!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Türkiye'nin sevilen Türkçe müzik yayını yapan kanallarından Dream Türk TV, Digiturk platformunda yerini aldı! Geçtiğimiz haftalarda yayınladığı 5 farklı tanıtım filmleriyle büyük ses getiren kanalda, yeni programlarda yayın hayatına başlamıştı.

Dream Türk TV Digiturk 98. kanalda yayına başladı. Kanal ayrıca D - Smart platformu 112.kanal ve Turksat 2A uydusundan da izlenebiliyor.

GMERbZYEboKzSGL0SJ66MccD.jpg

Son düzenleme:
Son dönemde iyi atak yaptılar, yayın kalitesi arttı. Kral Pop ve Powertürk'e yeni rakip çıktı diyebiliriz. Hd yayına geçerlerse önlerine bile geçebilirler...

(mobil mesaj)

Son dönemde iyi atak yaptılar, yayın kalitesi arttı. Kral Pop ve Powertürk'e yeni rakip çıktı diyebiliriz. Hd yayına geçerlerse önlerine bile geçebilirler...

(mobil mesaj)

Yayın kalitesi hala aynı.En son dün gece cafe pop izliyordum pxelleri ellerimle sayabiliyordum.Dream TV kadar kaliteli değil.PowerTürk hala nasıl ayakta anlamadım onuda hep eskilerde çaliyor habire:Confused: Yada ben öyle denk gelyorum.

Yayın kalitesi hala aynı.En son dün gece cafe pop izliyordum pxelleri ellerimle sayabiliyordum.Dream TV kadar kaliteli değil.PowerTürk hala nasıl ayakta anlamadım onuda hep eskilerde çaliyor habire:Confused: Yada ben öyle denk gelyorum.

Yayın kalitesinden kastettiğim içerik olaraktı aslında. Yeni programlar ve yeni şarkılarla daha iyi bir konuma gelmiş gibi geliyor. Görüntü kalitesi olarak da birkaç tane eski klibe denk geldim geçen akşam beşte beş programında SD bir kanalın olabileceği en iyi kalitelerden biriydi herhalde. :) Powertürk çok az kişi yayınlıyor ve sık sık tekrara düşüyor ama izleyici kitlesi memnun demek ki. :):)