İngiliz Downton Abbey - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
8 üstünde olan ço kergenik dizi var arrow,vampire diaries,pretty little liars,waliking dead liste uzar da gider
önemli olan abd dekiler beğensin dizi uçuyi imam mescit dershane birliğinde
the walking dead ergen dizisi değil onu araya katma

arrow hakkında fikrim yok izlemedim
pll ye ergen dizisi diyebiliriz ama sadece hannoş la spoş 8 puan yapar

vampir diares ise 8 üstüyse bence çok fazla puanı

Evet o dizi ben sana güvenip başlamıştım ama beni yarı yolda bıraktın? Tek başına da sarmadı.
aslında dizi karambole geldi o arada bir çok diziye başlamıştık ilk bölümden sonra unuttuk devam etmeyi sonrada tekrar başlamaya fırsat olmadı

ergen dizisini benden iyi mi bilicen

tom denen teyyere çok salak bir vatndaş sybil ımıa yazık olmuş zamanında bunun yüzünden ailesiyle kavğa etmeyi göze almıştı..
tom salağı şimdi edna denen fitneyle bile başedemiyor kadın parmağında oynattı..
iyiki bayan hughes var her derde deva teyzemiz

tony adlı parlağı şutladı mary helal olsun kıza bazen seviyorum mary i keşke nöö nöö demese

özellikle duruşu çok güzel asalet var ruhunda

bizde yoksul kesimde eşeğe yan biner kadınlar onlarda asilliğe ters düşüyor diye eşeğe ters binen bayanlar var uygulama aynı kültür faklı

mister bates çok sinirli arka ayaklarıyla toprağı deşiyor,
kesin anna nın intikamını alacak @xemrexxx

demin yanlış yere yazmışım niye uyarmıyorsun @xemrexxx

rose u zenci kaptı demişim selfie konusunda

selfie dizisindede zenci yok japon var ?

etiketlerde sorun var
zenci mal almış rose umu yanına gondol sefası yapıyor ?
o gondulun küreği zenciye girse süper olurdu

violet teyze hastalandı...... bakıcısıda isobel ? kedi köpek gibiler ama ayrılmıyorlar ?
carson harika bir adam her konuşması oturuşu kalkışı herşeyiyle süper bir insan , o kahya rolü o adam dan başkasına o kadar yakışmaz biraz tutucu ama yeri geldiğinde yenilikçi
mary e karşı devamlı başka bir sevgi ve saygısı var hatta evin reisi robert dan çok mary e karşı saygılı ? kendi kızıymış gibi görüyor
carson amcamız rose un eve getirdiği zenci şarkıcıya - Afrikaya gitmeyi düşünmüyormusun?dediğinde kahkaha attım

thomas tam bir o... çocuğu
jimmy ivy i götürmek istedi ayaküstü, ivy göstermedi jimy salağıda onca masraf ettim bir kere göster diyor

daisy e acıyorum şeker gibi kı,z ama alfred e aşık tabi alfred yuvarlağıda ivy e aşık.. beklediği karşılığı göremeyince ivy den, gidip aşçı oldu şatoyu terketti?
buralarda olsaydılar keşke ikisinide kapmak lazım ivy de daisy ide, ikisinede acıdım valla