Downton Abbey 6. Sezon Onayını Aldı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

Kaliteli dizileriyle bilinen İngiliz ITV kanalının en başarılı dizilerinin başında gelen ve şuan 5.sezonu yayınlanmakta olan Downton Abbey, yeni sezon onayını aldı.

Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Brendan Coyle, Elizabeth McGovern ve Maggie Smith’in başrollerinde yer aldığı dizi 6.sezon onayını aldı.

Dizinin yaratıcısı Julian Fellowes'in “The Gilded Age” isimli yeni bir proje için NBC kanalı ile el sıkıştığı için 6.sezonun son sezon olacağıda gelen haberler arasında.

Bence daha önce bitmeliydi, ama mini dizi olarak yola çıkıp 6. sezona kadar gelebilmek de büyük başarı...

6. sezonda biterse iyi olur, izlemediğim bir dizi eksilmiş olur Emmy'lerden.

Aslında bir ara devam etmem lazım tek bölümde kenara atılacak dizi değil de (o bölümü de beğenmiştim aslında genel olarak) kim bilir ne zaman sıra gelebilir.

izleseydin eminim bitmesini istemezdin güzel bir dizi
ödülleri hakediyor her türlü, ben başroldeki kadın haricinde tüm oyuncuları başarılı buluyorum başroldeki kadın çok soğuk

izleseydin eminim bitmesini istemezdin güzel bir dizi
ödülleri hakediyor her türlü, ben başroldeki kadın haricinde tüm oyuncuları başarılı buluyorum başroldeki kadın çok soğuk
5-6 sezon bence ideal bir dizi için (komediler hariç), fazla da uzatmaya gerek yok. Uzadıkça bozma ihtimali yükseliyor. Biraz da geriden gelecekleri düşünmek lazım. Tutup da 10 sezona uzatırlarsa 10 sene sonra kimse başlamak istemez diziye.
(Gerçi Downton Abbey'nin bölüm sayısı az ama bildiğim kadarıyla biraz ağır bir dizi olduğundan yine de çok şey değişmez.
)

carson amca ölene ka devam etmeli bence
ayrıca birinci dünya savaşını gördük 2.sini de görmeliyiz dizide

6. sezonun son sezon olacağı kesinleşmiş.
@xemrexxx @destere
günümüze kadar gelirler diyordum ama o zamanda violet teyzenin (maggie smith ) ölmüş olması gerekir yine bir şeye yaramazdı
neyse 6 sezon iyidir mükemmel başladı öyle devam etti kalitesini bozmadanda bitiyor umarım teyzemizi başka bir dizide tekrar görürüz

birde carson amca var tabiki o da diziye çok şey katanlardan

yapımcısı abd de dizi yapacaktı zati ;
kadroyuda birlikte götürsün