Dost Dediğiniz Size Sırtını Dönse Ne Yaparsınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.At
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son ana kadar beklerim,denerim baktım olmuyor bir daha dönmemek üzere silerim defterden.

Kimseyi dost olarak görmedim bu zamana kadar.Sıkıntı yok yani.

Başıma geldi, 2 yıllık lise arkadaşım sırf beraber sinemaya gitmedik diye bana küstü, 2,5 yıldır da konuşmuyoruz. Yani o benle konuşmak istemiyor.

Bu arada hoşgeldin aga @Mr.At

Çok ilginç ama Merve ile Serenay aklıma geldi.

Hiç bilmiyorum ama yüzüne güler arkasından konuşurdum bende onun gibi.

[HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] geldi aklıma bir an

Silerim defterden uğraşamam hiç.

sırtını dönen döner kalan sahalar benimdir üç kuruşluk dünya da kimseyle uğraşamam

Sırtına dönüyorsa biri; ya korkuyordur ya da seninle işi bitmiştir. Bu ikisinden de zaten "dost" olmaz. Kendin "dostum" dersin belki ama onlardan sadece sözde dost olur. Korkan birini beklersin belki ama seninle işi biten birini bekleyemezsin. O yüzden inceldiği yerden kopmalı bazen bazı şeyler. Ben her ikisinle de bağlantımı koparırım. Sırtını dönen birisinden ne köy olur, ne de kasaba. Belki varsa bende hata, işte o zaman haklı bulabilirim.

Son düzenleme:
Intikamimi alırım veya Allah a bırakırım

Oldu bir defasında affettim ama eskisi kadar konuşmuyorum araya mesafe koydum..

öyle birşey oldu ama olayı anlatamam bizim köyden yakın bir kız arkadaşım sırf kıskanclık yüzünden arkamdan iş çevirmişti başım belaya bile giriyordu nerdeyse arkadaşlarım ailesine söylememi istediler ama ben yinede okadar olan şeye rağmen ailesine taşımadım konuyu
o kızla kendi aramda hallettim sorunu görüşmeyi konuşmayıda kestim tabikide aa saçını başınıda yoldum bu arada

Baya bir koyar. Uzun süre etkisinden çıkamam. Ama ihaneti zor affederim.

Ilk önce baya üzülürdum sonrada kendimi toparlamaya çalışırdım