Rica ederim...Az edit ettim memnun kal @Yakamoz-Asi
------
En çok tartışma evrenine geçme de nedense bu zamanlarda oldutartışmalara rağmen en olmak şaşırttı amateşekkür ederiz.
Tartışmalar bence artık son demindeydi
Rica ederim...Az edit ettim memnun kal @Yakamoz-Asi
------
En çok tartışma evrenine geçme de nedense bu zamanlarda oldutartışmalara rağmen en olmak şaşırttı amateşekkür ederiz.
Tartışmalar bence artık son demindeydi
Sana senin gibi davrandımRica ederim...
Ppyi Gg yap...77.777 bin mesaj....
Yalnız Eylül ayında 75 bin olmuştum. Artık durulmuşuzaylarca yeni kulüp olmaz diye boşuna demedik
Ekli dosyayı görüntüle 111845
Sonunda nihayet77.777 bin mesaj....
Yalnız Eylül ayında 75 bin olmuştum. Artık durulmuşuzaylarca yeni kulüp olmaz diye boşuna demedik
Ekli dosyayı görüntüle 111845
Gökhan Gönül'e gönül bağlamamışımGökhan Gönül 77
DadısıSonunda nihayetDadısı 88.888
Hani kullanıcı adını bulmana vesile olan işletim sistemi.Ne bu anlamadım
@Yakamoz-Asi 'den kopya
Seneye En Favori Üye'de aday olmayacağım için ben de etiketimi ölümsüzleştireyim
2020 ve 2021'de oy verip 2 sene üst üste zirveyi tattıran herkese teşekkürler tekrardan
Ekli dosyayı görüntüle 113345
Herşey planlı @MEnes mod on"Gecmis tozdur, üfle gitsin" manali olmus bu ekran görüntüsünde.
Iııı şey, evet bir miktar böyle birisi olabilirim...Herşey planlı @MEnes mod on
Sevdiğim bir laf ve uzun süre kapak fotom olarak yer almıştı siyah arka planda. Geçmişe fazla takılı kalmadan geleceğe bakıp yeni umutlara koşmak herzaman kazandırır. Özellikle senin modunu düşüren herşeyden çok çabuk kurtulmak gerekir.
Yalnız benim demek istediğim seni üzen detaylar. Ayrıca Geçmişe çok fazla takılı kalmadan demişim yani bir anda silme anlamı yok. Yaşadığımız her üzüntü bizim için bir tecrübe neticedeIııı şey, evet bir miktar böyle birisi olabilirim...
Söze gelince... Belki düşündüğün anlam olarak mantıklı duruyor olabilir. Geçmişe takılı kalıp, hafızanı gereksiz yere yorup, beynini boşuna dolu tutmak evet bir yerden sonra anlamsız olabilir. Ancak ve ancak bu cümleye derinlemesine baktığımızda geçmiş toz kadar hafiftir, yani neredeyse hiç bir önemi yoktur, direk üfleyip yok edebilirsin anlamı çıkıyor. Ve bu bağlamda diyebiliriz ki geçmiş 'O' kadar da bir anda silinip yok edilecek kadar basit değildir... Geçmişini unutma ve geçmişinden ders al ki geleceğe doğru yön verebilesin... Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez sözü de boşuna söylenmemiştir sonuçta...
(Nedense felsefe yapasım geldi...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?