İşte o da maneviyatBen maddiyattan çok maneviyata önem veririmGeçen seferde demiştim. Bir Hande Yener yeterli olurdu diye. Ya bir kerede ben söylemeden düşün
İşte o da maneviyatBen maddiyattan çok maneviyata önem veririmGeçen seferde demiştim. Bir Hande Yener yeterli olurdu diye. Ya bir kerede ben söylemeden düşün
İşte o da maneviyatBu yaptıklarımı unutmuyorsun, sonra beklemediğin anda cok güzel hediye verince sen şok filan olacanSonra Forumdash senin o hediyeni unutamadım, bunlar dizi dizi - sıra sıra- sıradan hediye verdiler diyeceksin
Çok birşey anlamadım mesajdanNot: Butun buyuyu bozdun
Orada saat kaçÇok birşey anlamadım mesajdan
Neyse az kestireyim. Sahurda kafa sağlamsa tekrar okuyup anlamaya çalışırım
Dün ilkkez sahur öncesi uyumadım, bugün biraz hayalet tarzı dolandım
Görüşürüz sonra
Hediyeye baktıktan 3 saniye sonra anladım
Ya ben bugüne kadar kimseye çıtlatmadım sadece Deniz bey (etiketlemiyeyim) o benim 20.bin ve 3. yıl konuma kuru bir tebrik bile etmedi ve hep sonra yapacam dedi aylar gecti, bende 25.bini açarak telafi edersin dedim, vadikızınıda tembih ettim konumu açma diye ama beyefendi anında hakim olmalıydı. Ben onunkileri hep saniyesinde açtımKendim açayımda daha çok ona eziyet etmeme bir kozum daha olsun dedim
Onun burnundan getirecem hepsinin acısını
Atacan'a yazdığım mesajı oku, özellikle son cümlelerTebrikler Dosiciğim gönül isterdi ki konunu ben açayım ama yine mahcubum sana karşı
Forumda en sevdiğim isimlerden birisin bana değer veren görmesem de her daim varlığını hissettiğim yegane arkadaşlarımdan birisin. Aynı şeyler benim için de geçerli her zaman yanındayım her konuda ama erkeğim işte odunluklarım oluyor maalesef
Kırıldığın noktaları onarmayı çok isterim eğer sen de evet dersen bu güzelim şarkıyı şu aşamada sana armağan etmek istiyorum çokça dinliyorum şu ara da
Sevildiğini bil bana laga Luga şekil yapmaözür dilemeye çalışırken ben
Affeeettt
saat 1 ve 2de kalkacamOrada saat kaçİyi hadi uyu, mesajım ruyana girsin öyle anlarsın belki
Seni bilmez miyim zehir hafiye gibisin beynindeki lobların yerini değiştirsek hatalarımı asla unutmazsın yılan kadınAtacan'a yazdığım mesajı oku, özellikle son cümleler
Affetmek öyle kolay değil. İlkkez kırıldım sana, tadını çıkarayım( pek olmadı ama anla işte) @mrt-06
Ha birde okadar kırılmışımki @vadikızı ve @serhatt ilede konuştum biraz. Diyeyimde arkandan konuşmuş olmayayım ama belirttim, arkadaşlığımız etkilenmeyecek kadar sağlam fakat işte biz kadınlar duygusalız. Kolay unutmuyoruz birşey
sevildiğimi biliyorum ama işte bu aşamada yetmiyor bilmek
Seni bilmez miyim zehir hafiye gibisin beynindeki lobların yerini değiştirsek hatalarımı asla unutmazsın yılan kadın
Canını okuyacak,fena bilenmiş sana@denizz19
Hakaret ederekmi alacak gönül?Ben gönlünü alırım onun
Ben sevdiğim insana hakaret ederimHakaret ederekmi alacak gönül?
Birçok sürpriz hediyeTeşekkür ederim
Bakalım bu kez neler vereceksin
hahasabah hediyelik dükkana ugrayacağim
Tabiki muazzam yer bu arada çok çok iyi hazırlık yapabilirim aklımda muazzam hediyeler bulunuyorhaha
O hediyelik dükkan çok güzel bir yer olsa gerek. Kaliteli güzel şeyler bulunuyor hep
Heyecanlandım 😱Tabiki muazzam yer bu arada çok çok iyi hazırlık yapabilirim aklımda muazzam hediyeler bulunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?