Dosi 25.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben maddiyattan çok maneviyata önem veririm
Geçen seferde demiştim. Bir Hande Yener yeterli olurdu diye. Ya bir kerede ben söylemeden düşün
İşte o da maneviyat
Bu yaptıklarımı unutmuyorsun, sonra beklemediğin anda cok güzel hediye verince sen şok filan olacan
Sonra Forumdash senin o hediyeni unutamadım, bunlar dizi dizi - sıra sıra- sıradan hediye verdiler diyeceksin

Not: Butun buyuyu bozdun
Çok birşey anlamadım mesajdan

Neyse az kestireyim. Sahurda kafa sağlamsa tekrar okuyup anlamaya çalışırım

Dün ilkkez sahur öncesi uyumadım, bugün biraz hayalet tarzı dolandım

Görüşürüz sonra

Tebrikler Dosiciğim gönül isterdi ki konunu ben açayım ama yine mahcubum sana karşı

Forumda en sevdiğim isimlerden birisin bana değer veren görmesem de her daim varlığını hissettiğim yegane arkadaşlarımdan birisin. Aynı şeyler benim için de geçerli her zaman yanındayım her konuda ama erkeğim işte odunluklarım oluyor maalesef

Kırıldığın noktaları onarmayı çok isterim eğer sen de evet dersen bu güzelim şarkıyı şu aşamada sana armağan etmek istiyorum çokça dinliyorum şu ara da

Sevildiğini bil bana laga Luga şekil yapma
özür dilemeye çalışırken ben

Affeeettt

Orada saat kaç
İyi hadi uyu, mesajım ruyana girsin öyle anlarsın belki

Atacan'a yazdığım mesajı oku, özellikle son cümleler

Affetmek öyle kolay değil. İlkkez kırıldım sana, tadını çıkarayım( pek olmadı ama anla işte
) @mrt-06
Ha birde okadar kırılmışımki @vadikızı ve @serhatt ilede konuştum biraz. Diyeyimde arkandan konuşmuş olmayayım ama belirttim, arkadaşlığımız etkilenmeyecek kadar sağlam fakat işte biz kadınlar duygusalız. Kolay unutmuyoruz birşey

sevildiğimi biliyorum ama işte bu aşamada yetmiyor bilmek

Seni bilmez miyim zehir hafiye gibisin beynindeki lobların yerini değiştirsek hatalarımı asla unutmazsın yılan kadın