Don't Look Up - Yayın Tarihli Tanıtım Fragmanı | Netflix

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,037
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
559291-419342129.png

Don't Look Up'un fragmanı yayınlandı ve yayın tarihi belli oldu!

McKay’in senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini; Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence ile Meryl Streep'in paylaştığı film, bir meteorun altı ay içinde Dünya’yı yok edeceğini öğrenen iki uzay bilimcinin hikayesini anlatan film 24 Aralık'ta yayınlanacak.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Artık film konularını da yerli dizi fragmanlarını açar gibi mi açıyoruz "Yayın Tarihli Fragman" falan. :A

Sen Netflix'i sevmiyor musun? :T:
Sevip sevmeme mevzusu değil, dijital platforma kadar düşmesi mesele. Leonardo DiCaprio başka bir dünya, filmleri genelde dijitale değil, sinema salonlarına düşerdi. Martin Scorsese de düşmüştü en son. Bu isimlerin filmleri ilk olarak sinema salonlarına düşmeli, dijital platformlara değil.

Sevip sevmeme mevzusu değil, dijital platforma kadar düşmesi mesele. Leonardo DiCaprio başka bir dünya, filmleri genelde dijitale değil, sinema salonlarına düşerdi. Martin Scorsese de düşmüştü en son. Bu isimlerin filmleri ilk olarak sinema salonlarına düşmeli, dijital platformlara değil.

Iyi de, adam parasini dijital'e düsünce de aliyor, sinema salonuna da. Onun icin ne farki var? :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Iyi de, adam parasini dijital'e düsünce de aliyor, sinema salonuna da. Onun icin ne farki var? :A
Dijital platformlarda da paralarını alıyorlar tamam ama film dediğin, bence ilk olarak sinema salonlarına düşmeli. Dijital platformlara karşı değilim ama bir oyuncuya hava katan, sinema salonlarında yayınlanan filmlerdir. Bu benim görüşüm tabii ki, Netflix ya da Amazon Prime'da direkt olarak yayınlanması o kadar da hava katmıyor oyuncuya, yani bana göre böyle tabii dediğim gibi. :D

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Merakla bekliyoruz, epey değişik bir şey olacak gibi. :Z

Leonardo DiCaprio kadronun en iyisi gibi gözüküyor. Oscar adaylığı gelir belki. Kadronun geri kalanından performans anlamında bir şey anlaşılmıyor.

Matthew Perry'nin kadro dışı kalması üzdü bu arada. :(

Dijital platformlarda da paralarını alıyorlar tamam ama film dediğin, bence ilk olarak sinema salonlarına düşmeli. Dijital platformlara karşı değilim ama bir oyuncuya hava katan, sinema salonlarında yayınlanan filmlerdir. Bu benim görüşüm tabii ki, Netflix ya da Amazon Prime'da direkt olarak yayınlanması o kadar da hava katmıyor oyuncuya, yani bana göre böyle tabii dediğim gibi. :D

DiCaprio'nun havaya ihtiyacı var mı? :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Çok değişik bir fragman olmuş. Leo Dicaprio'nun olması yeterli benim için. Adam McKay de birografik filmlerle tanıdığımız bir yönetmen ve senarist. Ancak burada ilginç bir tarz ve filmle gelmiş. Fragmanı, müzik kullanımı komedi havası da veriyor, gerilim havası da. Merakla ama aşırı bir merakla bekliyorum filmi... Netflix'in en iyi filmi olma potansiyelini taşıyor şimdiden...

leonardo dicaprio fragmanda dahi döktürmüş. jennifer lawrance'a yeni stili çok yakışmış. iki isminde bir çok filmini izledim seviyorum. bu diziyi izlemek istiyorum.