Donnarumma'dan Milan'a Rest!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

Donnarumma'dan Milan'a Rest!

DCX2wEpXsAEMiDe-1024x683.jpg

İtalya Serie A'nın köklü kulüplerinden Milan'da forma giyen Gianluigi Donnarumma, takımıyla sözleşme yenilemeyeğini açıkladı.

Sözleşmesinin bitimine bir yıl kalan İtalyan altın yetenek, yüksek seviyede ücret teklif edilmesine rağmen takımla devam etmek istemediği bildirildi.

Adı sık sık Real Madrid, Manchester United ve PSG ile anılan genç file bekçisinin yeni adresinin neresi olacağı şimdiden merak konusu...

18 yaşındaki file bekçisi, İtalyan Milli Takımı’nda Buffon’un veliahtı olarak gösteriliyor.

Orijinal formatta oku

Milan'ın yeni sahibi Çinli iş adamı Yonghong Li, Donnarumma'nın sözleşmesi bitene kadar yedek kulübesinde oturacağını açıkladı.

''Milan için borçlar dahil 800 milyon Euro üzerinde ödeme yaptım. Bir kaleciyi 40 milyon Euro'ya satamadım diye iflas mı edeceğim sanıyorsunuz?"

DCc9XrNXcAEg2bw.jpg

Milan'ın yeni sahibi Çinli iş adamı Yonghong Li, Donnarumma'nın sözleşmesi bitene kadar yedek kulübesinde oturacağını açıkladı.

''Milan için borçlar dahil 800 milyon Euro üzerinde ödeme yaptım. Bir kaleciyi 40 milyon Euro'ya satamadım diye iflas mı edeceğim sanıyorsunuz?"

DCc9XrNXcAEg2bw.jpg
Heybetini gizli tut yiğidim, duruşun çakalları korkutuyor. :)

DCdQEibXcAAwAke.jpg

18 yasindaki kalecinin 4,5 milyon euro maasi red edip kendine 17 yasindayken kaleyi emanet ettigi kulübe ihanet ettigini gördükten sonra Totti ve Gerrard gibi oyuncularin ne kadar degerli oldugunu tekrar anladim.

Çok ilginç bir açıklama olmuş. :X :X