Dominic Purcell, The Flash'a Katıldı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1409940868.jpg

CW ekranlarında yayınlanacak ve sezonun en iddialı yenilerinden biri olarak gösterilen The Flash'ın kadrosuna bir ünlü isim daha dahil oldu.

Özellikle Prison Break dizisinde canlandırdığı Lincoln Burrows karakteriyle tanıdığımız Dominic Purcell dizinin zengin oyuncu kadrosunda yer alacak isimlerden biri oldu.

Bu gelişmeyi daha da ilgi çekici kılan olay ise Prison Break'in bir başka yıldızı Wentworth Miller'ın da daha önceden The Flash'ın kadrosuna katılmış olması. Yani The Flash, bir Prison Break buluşmasına ev sahipliği yapmış olacak. Üstelik Dominic Purcell de dizide kötü karakteri canlandıracak ve Wentworth Miller ile belli noktalarda birlikte çalışacaklar.

İlk bölümü online olarak şimdiden yayınlanan The Flash'ın ilk bölümü resmi olarak 7 Ekim'de yayınlanacak...

thumbnail_1409940868.jpg

CW ekranlarında yayınlanacak ve sezonun en iddialı yenilerinden biri olarak gösterilen The Flash'ın kadrosuna bir ünlü isim daha dahil oldu.

Özellikle Prison Break dizisinde canlandırdığı Lincoln Burrows karakteriyle tanıdığımız Dominic Purcell dizinin zengin oyuncu kadrosunda yer alacak isimlerden biri oldu.

Bu gelişmeyi daha da ilgi çekici kılan olay ise Prison Break'in bir başka yıldızı Wentworth Miller'ın da daha önceden The Flash'ın kadrosuna katılmış olması. Yani The Flash, bir Prison Break buluşmasına ev sahipliği yapmış olacak. Üstelik Dominic Purcell de dizide kötü karakteri canlandıracak ve Wentworth Miller ile belli noktalarda birlikte çalışacaklar.

İlk bölümü online olarak şimdiden yayınlanan The Flash'ın ilk bölümü resmi olarak 7 Ekim'de yayınlanacak...
ikiliyi prison break teki karakterlerinden dolayı severim ama şu an oynadıkları diziden hayır yok :)
the flash da izlemeye deyecek hiçbişey bulamadım :) konu bana uzak ?

O dizinin seyircilerini buraya katmaya çalışıyorlar. Güzel fikir ama bu ikili ne yapabilir aklımda bir fikir belirmedi miller'i en son Milla'nın ortağı olarak görmüştüm.

Flash'ın ekip belli gibiydi zaten, bunlar karşı tarafın elemanları olacak sanırım. :D

ikiliyi prison break teki karakterlerinden dolayı severim ama şu an oynadıkları diziden hayır yok :)
the flash da izlemeye deyecek hiçbişey bulamadım :) konu bana uzak ?
Bana da çok uzak ama yine de şans vereceğim en azından lafı geçtiğinde "birkaç bölüm izledim ama beğenmedim" derim. :):)

En çok beklediğim dizi :Z Flash ve Arrow :X

@destere öyle deme gerçekten bir şans ver:X Arrow'u bi izle Under The Dome'u beğendiysen Arrow'a bayılırsın :X Bilirsin sana CW'dan dizi tavsiye etmem :X

Bana da çok uzak ama yine de şans vereceğim en azından lafı geçtiğinde "birkaç bölüm izledim ama beğenmedim" derim. :):)
vışşhh takt,klere bak arkadaş 😱 cw kitlesini mi değiştirmeye çalışıyor:F
konu o kadar soğukki hanı bende bir kaç bölüm izleyip sonra karar verririm diyeceğim ama bir kaç bölümü izleyecek azmi kendimde bulamıyorum :) başroldeki kızlar bari kurtarsaydı ?
taktik güzel gerçekten sadece bu isimler yüzünden diziyi bir kaç bölümde olsa izleyip kendini ateşe atacak çok kişi var :)

Nee, GG başladiğinda o kız girecek diye mi izlemiştin GG'yi :F Neyse işte senin öyle bi huyun var her izlediğin dizideki kız/erkek fark etmez hepsini övüyorsun birine de çamur attiğini görmedim:F
ne alakası var .ss en basitinden my de meltem cumbul,pelin karahan ve merve boluğuru eleştirdim .ss
tomorrow people ı izledim ondaki başrolü eleştirdim arrowdakinin kardeşi mi kuzeni mi ne :F