Dolunay Soysert 'Urfalıyım Ezelden' Dizisinde!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1406122049.jpg

Güzel oyuncu Dolunay Soysert Kanal D'nin yeni dizisinde!

Başrollerinde Settar Tanrıöğen, Bülent İnal ve Öykü Gürman'ın yer aldığı, Gold Film - Faruk Turgut imzalı Kanal D'nin yeni dizisi Urfalıyım Ezelden dizisinin kadrosuna, daha önce Benim Annem bir Melek, Kayıp ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Dolunay Soysert dahil oldu. Yönetmenliğini Faruk Teber'in yaptığı dizi Eylül'de Kanal D'de ekrana gelecek.

Bu kadinin son dizileri hic tutmadi bakalim bu tutacakmi :(

Seviğim bir oyuncu fakat yanlış bir proje. Bu dizide diğer Gold Film dizileri gibi senaryosunu bozacak. :)

Diziye Kayıp'tan bir isim daha dahil olmuş açarım birazdan. :A

Bu arada Kanal D Urfalıyam Ezelden, Bana Artık Hicran De, Benim Adım Gültepe ve Poyraz Karayel dizileri için nasıl gün bulacaksa artık.. Ulan İstanbul ve Güllerin Savaşı'nı harcayacak o zaman. :(

Ben üstün körü okudum bildiğim diziler diye ayrıntılarda neler gizliymiş.😱
😱 :A Bir tane bilmediğim dizi vardı ama aklımda kalmadı konusunu falan açamam. :D
Tüm dizilerin konusunu okudum. :A O bilmediğin diziyi ben de yeni öğrendim ama konusunu açamadım. :A

Bu arada Kanal D Urfalıyam Ezelden, Bana Artık Hicran De, Benim Adım Gültepe ve Poyraz Karayel dizileri için nasıl gün bulacaksa artık.. Ulan İstanbul ve Güllerin Savaşı'nı harcayacak o zaman. :(
az dizisi var star gibi 15 tane degil.