Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@takas
En iyisi otobüs ama düz yollarda giderse sıkıcı oluyor ve sevmiyorum otobüs en sevdiğim taşıt hele dar sokaklardan geçip dik yokuşlardan çıkıp zorlu virajlardan geçiyorsa o duygu anlatılamayacak kadar güzel ama bizim burada tramvay yok
Bir gün birisi dolmuşta hamile kalabilir.Olabilir bu.İğrençlik.Depresyon ve kusma sebebi.İnsanların ne kadar iğrençleşebileceğini anlamamız için tasarlanmış bir araç.Abaza favorisi.
dolmuş geliyor dolmuş dolmuşun rengi solmuş birde baktım ki içinde senin gibi tatlı birisi yokmuş diye çok saçma çocukluktan birşey hatırladım ne kötü yaa
@takas
bırak istediği gibi kötülesin bu taşıtı iğrenç bir şey zaten bunu icat edene hapis cezası vermeleri lazım çünkü resmen işkence işkencede insanlık suçu olduğu için bunun bir cezası olmalı
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.