Doktorlar

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,162
Puanı
1,061
Yazin 9 saat bile olsa izleyecegim bir kac diziden biri.En sevdigim 3 diziden biri.

Westcoast 10 saat degil sadece 3 saat!

- - - Ekleme - - -

Westcoast 10 saat degil sadece 3 saat!

günde 10 saat değil 2,5 saat yayınlanan ekrandaki saçma sapan bir çok diziden çok daha iyi bir dizi

Hayatta mutluluk, sevgi, ask, huzun, heyecan, aci ve benzeri tum katagorileri bulunduran ve hayati her anlamiyla ogrenmemizi saglayan gelmis gecmis en iyi yerli dizi. :)

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği Kutsi, Yasemin Ergene, Yeşim Ceren Bozoğlu, Melike Güner, Bekir Aksoy, Yağmur Atacan, Aysun Kayacı ve Mehmet Aslan gibi isimlerin barşolünde bulunduğu Greys Anatomy'den uyarlanarak Show TV'de ekrana gelen dizidir.

Dizi toplamda 97 bölüm ekrana gelerek büyük bir başarıya imza atmıştır.

Tekrarlarıyla her yaz gündeme gelmektedir.

qpcq1.jpg

Tekrarlarıyla kuşak kuşak kendisini izlettirebilecek bir dizi. Yazın saat kaç olursa olsun yayınlandığı saatte tekrarlarıyla en çok reyting alan tek dizi : "Doktorlar"

xBUGRAx post: 1384694' Alıntı:
Bu Ramazan sahurda yayınlanmıyor. :(
Fox çok hata yapıyor aslında yani yayınlasa eminim sahurda en çok izlenen kanallardan biri olabilirdi. Gerçi Yalancı Romantik var. Bir haftadır onu izliyorum o diziyi de çok beğenerek izliyordum ve tekrarlarını görünce yeniden izledim ve gerçekten o da kalitesiyle ön planda bir dizi bence. :)

Çok sevdiğim bir dizidir. Yazları bilmem kaç kez izlemişimdir saatlerce.

Hala canım sıkıldıkça internetten açıp izliyorum. :)