Doktorlar Yeniden Başlayacak Mı?

15 Share mükemmelmis 57 share alan muhtesem yüzyılı gecemez ama kuzey güneyi geçer diyorsun sen kuzey güney seyircileri birakip doktorlari izlicek 2.ci olabilecegini idda ediyorsun googlede kapsamli bir arastirma baslattim twitter didik dik arastirdim Doktorlar baslayacagi yok Resmi Açıklama Yok Verdigin Adres Fake Adres Hiçbir Resmi Adres @ Statü bilgilerini yazmamazlık yapmaz bu da senin verdigin hesabın gerçek disi oldugunu gösterir
Yani Olmicak Bir Konuyu var etmeye üst üstük bunu kesinmis gibi gösterdin bu da yanlis

bn facede grdüm zaten bunuda linkini filan verdim.. yani yalansada doğruysada bn oradaki resme inandığım için paylaştım...

Haberin içeriğinde bulunan resim sanki bir resim programı ile yapılmış gibi duruyor. Daha önce yeniden başlattılar ama sonuç hüsran. Oyuncular dağıldı yeniden toplanması güç ve şunu belirtmek istiyorum ancak eski kadro ile yeniden başarılı olurlar. Bence bu haber, yalan haberden öteye gitmez. Şuan böyle birşeyin gerçekleşme olasılığının çok zor olduğunu düşünüyorum. Yani uzun lafın kısası; Bu haber yalan, Doktorlar yeniden başlamaz büyük ihtimalle.

haber yalanmı? 😛 eminmisin tüm facebook bundan bahsediyor.. umarım yalansa bile yeniden başlar..

ya fotoğrafın photoshop olduğu her halinden belli.Show TV'nin harflerinde oynamalar var dikkat ettiyseniz aynı şekilde reklamlar yazsında da var ... Taşırmalar çok belli oluyor ...

haber yalanmı? 😛 eminmisin tüm facebook bundan bahsediyor.. umarım yalansa bile yeniden başlar..

Facebook sitesi bahsetse ne yazar ? Biri uydurur yayar ve yayılır yani o kaynağı güvenmeyeceksin. Resmi kaynaklara güveneceksin. Bu arada resimle güzelce oynanmış ben öyle gördüm. Sensiz Olmaz diye bir dizi vardı resmin üzerine tıkladığında onun ismi gözüküyor. Sanırım Sensiz Olmaz dizisinin reklamını resimleyip programla düzenlenmiş ve Doktorlar olarak gösterilmiş. Yani bu dizinin başlaması söz konusu bile değil. Haber bile inandırıcı gelmiyor yani o derece söylüyorum bu haber yalan...

off ya çok heveslenmiştim........ yani başlamıyo demi bnde neden reklamlarda bunu hiç grmedim diyorum.. off ama inş. başşlar ya...