Doktorlar Yeniden Başlayacak Mı?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Ekli dosyayı görüntüle 919

Show Tvnin Sevilen Dizisi Doktorlar Yeniden Başlıyor. Medyapım Tarafından Açıldığı İddia Edilen Bir Sayfanın Profil Resmi Olarak Kayıtlarda Olan Bu Resim Hayranları Tarafından Büyük İlgi Gördü. Perşembe Akşamı Yetenek Sizsinizin Unutulmayan Bölümlerinde Ekrana Geldiği İddia Edilen Bu Reklam Resmi Doktorların Yeniden Başlayacağına İşaret miydi?

Kutsi, Bekir Aksoy, Yeşim Ceren Bozoğlu, Melike Güner Ve Yağmur Atacanın Başrollerinde DOKTORLAR Çok Yakında Show Tvde.

Son düzenleme:
Baslamaz bence bir kere daha.. Baslasa bile yine hayal kirikligi yasatacaktir yapimcisina ve kanalina

Baslamaz bence bir kere daha.. Baslasa bile yine hayal kirikligi yasatacaktir yapimcisina ve kanalina

başlarsa muhteşem yüzyılın karşısına koyacklar heralde... perşembe koyacaklarını hiç sanmıyorum... çok güçlü rakiplerden ona rating kalmaz... çarşmba izlerim... perşembede olur ama ratingleri kötü gelir... acaba pazartesi ilk kuşakmı olacak? dizi mart ayında bşlayacak diolar ama pek belli deil hayranları dior sadece

3. kez baslicak :D 2. cekildiginde hayal kırıklıgı yasatmıstı bakalım simdi neler olucak

Ela olmazsa hiç başlamasın.Batar.Ela olursa başlasın.Uçar.

yasemin ergenenin ismi geçmiyo... bnce sebbi hamile olmasıdır.. çocuğunu doğurdumu bilmiyorum :D ama başlarsa bile elasız başlayacaklarını hiç sanmıyorum yazında grdüler yani elalı ratinglerde tekrarları bile dier dizileri geçiyor...

yasemin ergenenin ismi geçmiyo... bnce sebbi hamile olmasıdır.. çocuğunu doğurdumu bilmiyorum :D ama başlarsa bile elasız başlayacaklarını hiç sanmıyorum yazında grdüler yani elalı ratinglerde tekrarları bile dier dizileri geçiyor...

Ela olursa ilk 5'te yeri garanti.En kötü ilk 10.

başlarsa muhteşem yüzyılın karşısına koyacklar heralde... perşembe koyacaklarını hiç sanmıyorum... çok güçlü rakiplerden ona rating kalmaz... çarşmba izlerim... perşembede olur ama ratingleri kötü gelir... acaba pazartesi ilk kuşakmı olacak? dizi mart ayında bşlayacak diolar ama pek belli deil hayranları dior sadece

muhtesem yüzyıl karsısınami yok artık LABEREN JAMES

muhtesem yüzyıl karsısınami yok artık LABEREN JAMES

pazartesi de koyabilrler... zaten doktorlar eer başlarsa muhteşem yüzyılı bile tahtından indirir zaten çok düştü bu sene ratingleri kuzey güney sayesinde.. doktorlarda bu fırsattan yararlanabilr aslında..

pazartesi de koyabilrler... Zaten doktorlar eer başlarsa muhteşem yüzyılı bile tahtından indirir zaten çok düştü bu sene ratingleri kuzey güney sayesinde.. Doktorlarda bu fırsattan yararlanabilr aslında..

kuzey güney en iyi aldi reyting bile muhtesem yüzyilin yarisi ne anlation bide doktarlar _? Sen hayal dünyasindasin git pepe izle

Yeniden baslayacagini hayranlari mi diyor? O zaman baslamaz. Yapimci veya kanaldan resim açiklama gelmedigi sürece baslamaz.

kuzey güney en iyi aldi reyting bile muhtesem yüzyilin yarisi ne anlation bide doktarlar _? Sen hayal dünyasindasin git pepe izle

pepeyi çok ii bildiğine gre sen hiç kaçırmadan izliyo olmalısın 😛 kanl değişikliği tüm dizileri olumsuz etkiler.. örn. ezel showda aldığı ratinglerin üçte birini bile finalinde alamadı... :D diziyi fazla büyütme gözündee zaten artık çok sıkıcı bi hal geldiii iice

pepeyi çok ii bildiğine gre sen hiç kaçırmadan izliyo olmalısın 😛 kanl değişikliği tüm dizileri olumsuz etkiler.. örn. ezel showda aldığı ratinglerin üçte birini bile finalinde alamadı... :D diziyi fazla büyütme gözündee zaten artık çok sıkıcı bi hal geldiii iice

Muhtesem Yüzyılın En Kotu Reyting 12 Reyting Kuzey Güney En İyi aldigi 7 8 reyting muhtesem yüzyılin en iyisi 22 Reytingi gördü sen ne anlation Doktarlar 22 geçsin allah sahidim adımı değistiririm.