Doktorlar Yayın Günü ve Saati Belli Oldu !

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Cuma'ya güçlü bir rakip daha geliyor !

Medyapım'ın Show TV ekranlarında yeniden yayına süreceği Doktorlar'ın yayın günü ve saati belli oldu !
Yazın tekrarlarının aldığı yüksek reytinglerden etkilenen yapımcılar, diziyi uzun bir aradan sonra devam ettirme kararı almışlardı.

Dizinin oyuncu kadrosu neredeyse sıfırdan kuruldu. Kutsi, Yağmur Atacan, Melike Güner, Cüneyt Türel eski kadrodan kalan isimler oldu. İlker İnanoğlu, Selen Seyven, Gülçin Santırcıoğlu, Alpay Kemal Atalan, Cemal Toktaş, Nergis Öztürk diziye yeni katılan isimler oldular. Hatırlanacağı gibi Alpay Kemal Atalan ve Selen Seyven, Genco dizisinde başrolleri paylaşmışlar ve o dönem büyük beğeni toplamışlardı.


Show TV, Çarşamba veya Perşembe beklentisinin aksine diziyi Cuma günleri 20.00'de yayına sürme kararı aldı. Yani Doktorlar; Hanımın Çiftliği, Gönülçelen, Geniş Aile, Kavak Yelleri gibi birbirinden iddialı yapımlarla karşı karşıya gelecek. Show TV'de Cuma günleri 22.30'da yayınlanan Deli Saraylı'nın durumu ise merak konusu. Show TV geçen hafta dizinin tanıtımlarını döndürmesine rağmen yayınlamayan büyük tepki çekmişti...
 

arabulucu84bjk

Favori Üye
Katılım
5 Kasım 2010
Mesajlar
34
Reaksiyon puanı
0
Puanı
52
zaten pazartesi show tv2nin yayın akışı dolu,salı günü ise öyle bir geçer zaman ki rakiplerini ezip geçiyor ki aşk ve ceza bıle zar zor gerıden takıp edebılıyor ben çarşamba için umutluydum cunku yaprak dokumu 5 hafta sonra bıtıcek ve oradakı butun dengeler değişecek çoçuklar duymasınla beraber ıyı bır çıkarabılırdı show tv ben olsam o gunu değerlendırırdım...

Perşembe gününde de başarılı olamazdı kurtlar vadısı ve fatmagulun sucu ne oraya oturdu artık.Cuma günü bilemiyorum çok güçlü rakıpler hanımın çiftliği,kavak yelleri ve gönülçelen artık oturdu o akşama ben yine dediğim gibi çarşamba akşamını tercih ederdim ınşallah yayın gunu değişmezz bu arada kızım nerede hangı gun yayınlancak ben onu merak edıyorumm duyduğum haberlere gore atv2nin bu sezon yayınlanan en ıddaalı dızılerınden bırıymı ve reytıng olarak cıddı puanlar beklıyorlarmış...
 

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Kızım Nerede'nin günü açıklanmadı ama bence Salı 22.30 olur. ATV için en uygun zaman dilimi o gözüküyor. Gerçi Kelimenin Gücü çok iyi başladı Salı 22.30'da.
Cuma 22.30 ihtimali de oldukça yüksek. Kılıç Günü'nün yerini doldurabilirler.

Doktorlar'ın ben çok başarılı olacağını sanmıyorum. Ama yine de ilk 10'da yer alacaktır. Bence ne yapıp ne edip Yasemin Ergene ve Bekir Aksoy'u ikna etmeleri gerekirdi.
 

arabulucu84bjk

Favori Üye
Katılım
5 Kasım 2010
Mesajlar
34
Reaksiyon puanı
0
Puanı
52
walla doktorlar için söylüyorumm cuma günü bence iyi bir tercih değil hele ki saat 8 de yayınlanırsa hanımın çiftliği ve gönülçelenle baş etmesi biraz zor dıyorumm.Ama zenan2ın dızısı kılıç gunu yayından kaldırıldı bence o kadroya dahıl olmuştur.Bekir Aksoy da kuzularla uğraşıyor ama turk malı nın cıddı dusus yasadıgını soyleyebılırız hanı ılla kı reytıngı dusucektı ama bu kadar olcağını tahmın etmemıştımm....

Kızım nerede dedığın gıbı burda salı akşamı aşk ve ceza sonrası yayınlanma ıhtımalının çok guclu olduğunu soylemıştım ama dedığın gıbı kelımenın gucu geldı oraya nasıl olur bılmıorum cumaya koyma ıhtımalleri de çok yuksek ınşallah doktorlar ve oyle bır geçer zaman kıyle çakışmaz umarımmm:))
 

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Son haberlere göre Karadağlar Pazartesi 20.00'ye alınmış. Türk Malı'nın günü değişecek gibi ve çok sürmeden yayından kalkar gibime geliyor. Çünkü Show TV'nin birçok yeni dizi projesi var. Canlı Para - Yok Böyle Dans - Yetenek Sizsiniz Türkiye var. Türk Malı'na pek ihtiyaçları kalmayacak. Ama Bekir Aksoy bu saatten sonra geri dönmez. Sanırım Zenan ile İlker İnanoğlu'nun oynadığı karakter arasında yakınlaşma olacak.

Gün bence de iyi bir tercih değil. Cuma günü bir dizi için en tehlikeli gün şu an. Özellikle PT1. 4 tane çok güçlü dizi var. Bunların karşısında direnmek hiç kolay değil. Doktorlar da iyi bir yapım. Basında çok yer buldu geri dönüşleri. Fakat, ciddi izleyici kitlesi bulunan diziler var karşısında. Sonradan Cuma'ya gelen Geniş Aile bile fazla yarışamadı diğerleriyle. (Geniş Aile geçen sezon 13 reytinge kadar çıkmış bir diziydi.)

Kızım Nerede, Doktorlar'ın sonlarıyla çakışabilir :) Kızım Nerede, Cuma yayınlanacak gibime geliyor. Kelimenin Gücü'nün iyi iş yapmasından sonra. O zaman Cuma günleri yarış iyiden iyiye kızışır. ATV'nin bir de Artık Büyüdüm dizisi var yakında yayına girecek. O dizi nereye gelecek anlamak zor. Bence başka diziye ihtiyacı yok ATV'nin. Büyük ihtimal o diziyi Pazar PT2'de yayınlarlar.