Doktor Yılbaşı Özel Bölümüyle Geliyor!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
merry-christmas-doctor-hospital-heart-ball-vector-35205897-tile.jpg

Forumumuzda @Mr.At hem yazıp hem yayınladığı Doktor dizisi Yılbaşı özel bölümüyle 31 Aralık Gecesi FavoriForumum.net de ekrana geliyor.

“İnanç Tuzukuru Hastanesi”nde Doktor olmak mı? Aklınızı kaçırmış olmalısınız.Doktorları hatta hastaları bile o kadar sorunlu ki bu hikayede "kim akıllı, kim deli?" belli değil. Peki çılgın Doktorlarımız bu hikayenin akıllı kısmında mı? Hiç sanmıyorum.Belki de normal olmak istemiyorlardır.Hastanemizin Başhekimi Gökmen Düzgeçit bu çılgınlarla nasıl yola getirecek?

En farklı karakterlerin aynı çatı altında buluştuğu bu hastane her zamankinden çok farklı , Yılbaşı gecesi Hastane yer yerinden oynayacak.

Doctor-Who-Christmas-Special-2014.jpg

Hastenenede Yılbaşı Gecesi Neler Olacak ? Hepsi ve daha fazlası 31 Aralık Gecesi FavoriForumum.Net de

Not: Mr.At benim yayınlamamı istedi bende kırmadım onu :):)
@xemrexxx @destere @Çiğdem- @ozgur2113 @EnveR @pompy @beyazsoy @Reytinger @ozgur2113
@Bully @sokak sanati @aserat54

Son düzenleme:
Diziyi bilmiyorum, ama konusu ilgimi çekti. Yılbaşı rekabetinde bakalım kim zirveyi alacak? Hayırlı olsun... :)

2.Sezon 1.Bölüm Özeti:
Doktorun bu bölümünde Bülent yine dellenip hastaneyi basar. Hastaneye yeni bir deli yani güzeller güzeli Diyetisyen doktorumuz Iraz Adıgüzel teşrif etmiştir. Selim yine boş durmayıp geldiği gibi Iraz'a asılmaya başlar. Tarih 31 Ocak 2014'ü göstermektedir. Çiğdemin altı yıldır görüşemediği arkadaşı Selma İncedayı yılbaşılarını bir barda güzelce geçirirken bara Selimin girmesiyle Çiğdemin yılbaşısı berbat olur. Savaş Envere süpriz yaparak eve iki kadın(!) arkadaş getirir. Enverin bu duruma sevinmesi fazla uzun sürmeyecektir. Özgür Ali Ozanla randevusunu gerçekleştirir. Gecenin sonunda ise olmayacak bir şey gerçekleşir.

Bilgi: Bölüm iki partlı biçimde yayınlanacaktır. İkinci part eğer sorun çıkmazsa 12'de paylaşılacaktır.

2.Sezon 1.Bölüm Özeti:
Doktorun bu bölümünde Bülent yine dellenip hastaneyi basar. Hastaneye yeni bir deli yani güzeller güzeli Diyetisyen doktorumuz Iraz Adıgüzel teşrif etmiştir. Selim yine boş durmayıp geldiği gibi Iraz'a asılmaya başlar. Tarih 31 Ocak 2014'ü göstermektedir. Çiğdemin altı yıldır görüşemediği arkadaşı Selma İncedayı yılbaşılarını bir barda güzelce geçirirken bara Selimin girmesiyle Çiğdemin yılbaşısı berbat olur. Savaş Envere süpriz yaparak eve iki kadın(!) arkadaş getirir. Enverin bu duruma sevinmesi fazla uzun sürmeyecektir. Özgür Ali Ozanla randevusunu gerçekleştirir. Gecenin sonunda ise olmayacak bir şey gerçekleşir.

Bilgi: Bölüm iki partlı biçimde yayınlanacaktır. İkinci part eğer sorun çıkmazsa 12'de paylaşılacaktır.

merakla bekliyoruz umarım bölümü yayınlayıp yine banlanmazsın @Mr.At :F

Ön İzleme 1

Çiğdem ve Selma "Küçük Bar"da takılmaktadırlar.
Çiğdem: Ayy kız ne iyi ettik de buluştuk.
Selma: Aynen Çiğdem özlemişim valla sohbetlerimizi.Kaç yıl oldu be ayrılalı?
Çiğdem:Bir 6 yılı bulmuştur canımm.
Selma: Vay be koskoca 6 yıl! Dertlendim bana rakı getir!
Çiğdem: Tekila demek istedi tekila. Ben de vişne suyu alayım.
Selim Barın kapısından içeri girip bir masaya oturur.Çiğdemleri kesmeye başlar.Selma bunu görüp Çiğdeme döner.
Selma: Ayy çok yakışıklı!